Indiscreții de Vâlcea

0

Neaţă, candidat?
Prin mediile politice circulă un zvon din ce în ce mai insistent privind o potenţială candidatură a deputatului Eugen Neaţă la preşedinţia Consiliului Judeţean Vâlcea. Cum votul nu mai este direct, Neaţă ar urma să candideze pe lista de consilieri judeţeni ai Partidului Ecologist, formaţiune politică din care face parte şi primarul Râmnicului, Mircia Gutău, care îi este şi foarte bun priten. Însă până la alegerile locale mai este cale lungă şi orice zvon se poate pierde în neant.

Un destin de tovarăşă stipendiată şi ”înainte”, şi ”după”

A reapărut în spaţiul public tovarăşa Venerica Pătru, prim-secretar al Comitetului Judeţean de Partid Vâlcea din 1986 până la 2 iunie 1989. Primăria Râmnicu Vâlcea a invitat-o la ceremonia de înmânare a Medaliei Aniversare ”Ziua Imnului Naţional” , alături de alţi 400 de oameni. Cu această ocazie, asistenţa a remarcat că ”tovarăşa prim” a reuşit să sfideze anii, arătând foarte bine. Iar cineva din sală şi-a amintit că, deşi un judeţ întreg tremura în faţa ei de teamă, coafezele de pe terasa Alutus se codeau să o pieptene fiindcă nu le dădea niciodată bacşiş.

Vâlcenii capitalişti, reuniune la Bucureşti sub aripa BNR

Recent, la Bucureşti, a avut loc un eveniment interesant: Reuniunea anuală a vâlcenilor capitalişti. Întâlnirea s-a desfăşurat pe 23 iulie, la Arenele BNR. Printre invitaţi s-a aflat şi deputatul PSD de Vâlcea, Vasile Cocoş. Evenimentul a fost organizat sub coordonarea lui Dumitru Cornoiu, fost prefect de Vâlcea, devenit un nume deja mare în Banca Naţională a României.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ