Alb-albaştrii pleacă în cantonamentul din Austria, fără Santos şi Popov

Păstrând tradiţia, alb-albaştrii vor efectua cantonamentul de vară tot în Austria. Astfel, timp de 17 zile, elevii lui Mangia se vor pregăti la ParkHotel Hall in Tirol.

0

Fotbaliştii Universităţii Craiova vor efectua marţi, 19 iunie 2018, vizita medicală la Policlinica Sportivă. Delegaţia alb-albastră va decola de pe Aeroportul Internaţional Craiova cu destinaţia Milano, miercuri, 20 iunie 2018, urmând ca de acolo echipa să se deplaseze cu autocarul până la hotel. Ca şi anul trecut, juveţii vor fi cantonaţi la ParkHotel Hall in Tirol, în perioada 20 iunie – 6 iulie 2018, loc în care vor avea parte de cele mai bune condiţii pentru a ataca noul sezon competiţional în formă maximă.

CSU s-a despărţit de Santos şi Popov
Ajuns la Craiova la începutul returului, mijlocaşul Andre Santos s-a despărţit de CSU, care a decis să nu-i prelungească înţelegerea. În cele patru luni în care a îmbrăcat tricoul alb-albastru, Andre Santos a evoluat în şapte meciuri, toate în play-off-ul Ligii I Betano, bifând, în total, 462 de minute.
De asemenea, CSU şi-a luat rămas bun de la fundaşul Apostol Popov, care şi-a încheiat contractul cu echipa din Bănie. Adus în vara lui 2015 de la cea mai titrată echipă din Bulgaria, ŢSKA Sofia, Apostol Popov a fost unul dintre marile câştiguri ale formaţiei oltene. Inteligent în joc, cu un plasament impecabil, agresiv şi un bun pasator, internaţionalul bulgar a fost stâlpul defensivei alb-albastre pentru trei ani. Spre deosebire de Santos, bulgarul Popov a bifat 61 de meciuri, în total 4.836 de minute, reuşind să înscrie două goluri şi două pase de gol în cei trei ani petrecuţi aici.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ