Teatrul Colibri: 4 zile cu 4 spectacole, pe scenă şi în aer liber

Maratonul spectacolelor începe joi, 7 iunie 2018, la ora 18:30, când Teatrul Colibri va prezenta în Piaţa Mihai Viteazul spectacolul De-a capra cu trei iezi, adaptare după Ion Creangă, scenariul şi regia Iulia Cârstea, muzica Alexandru Iosub, cu: Oana Stancu, Rodica Prisăcaru, Alis Ianoş, Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu. Spectacolul este parte din programul Zilei Municipiului Craiova – ediţia a XXII-a, eveniment organizat de Primăria şi Consiliul Local Municipal Craiova.

0

Vineri, 8 iunie 2018, la ora 11:00, jocurile copilăriei anilor ’90, ca De-a v-aţi ascunselea, Maţele Încurcate sau Ţările ocupă scena la Colibri, în spectacolul În faţă la O12, care se adresează copiilor de peste 10 ani şi la care accesul în sală este liber.
Spectacolul În faţă la O12, de Oana Răsuceanu, cu: Adina Lucaciu, Irina Velcescu, Andrei Barbu, Rareş Florin Stoica, este o producţie a Asociaţiei Culturale pentru Educaţie prin Artă. Decorul şi costumele sunt realizate de Anca Lazăr, iar producător este Eugen Matei Lumezianu. Spectacolul se construieşte în jurul a patru copii care îşi petrec vacanţa de vară în faţa blocului O 12, pe una din străzile unui cartier din Bucureşti şi inventează şi reinventează jocurile copilăriei anilor ’90. În faţă la O12 a ajuns la Craiova în cadrul unui turneu naţional, proiect finanţat de AFCN – Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Sâmbătă, 9 iunie 2018, la ora 18:00, copiii se vor bucura la Colibri de musicalul Vrăjitorul din Oz, spectacol adaptare după L. Frank Baum, cu scenariul şi regia de Cristian Mitescu, scenografia Eugenia Tărăşescu – Jianu, muzica Alexandru Berehoi, coregrafia Ionuţ Sergiu Anghel, care îi are în distribuţie pe actorii: Mugur Prisăcaru, Alis Ianoş, Cosmin Dolea, Emanuel Popescu, Daniel Mirea, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Adriana Ioncu, Alla Cebotari.

Duminică, 10 iunie 2018, la ora 11:00, este programat spectacolul Gogoaşa şi Năzdrăvanul Petrişor, adaptare după poveşti populare ruseşti, scenariul şi regia Alla Cebotari, pe care o regăsim şi în distribuţie alături de actorii Emanuel Popescu şi Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanţă, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Preţ bilet pentru spectacolele din week-end: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

Reamintim că după ora începerii spectacolului accesul în sală nu mai este permis.
Vă aşteptăm cu drag!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ