Indiscreții de Vâlcea

0

Detalii picante de la procesul CET Govora
Pe 20 iunie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va da pronunţatea în dosarul CET Govora, în care fostul senator Dan Şova a fost condamnat în primă înstanţă la trei ani de închisoare cu executare, iar ex-directorul CET, Mihai Bălan, la trei ani de închisoare cu suspendare. La termenul din 4 iunie au transpirat câteva detalii picante dinăuntrul şi din afara sălii de judecată: ”Dan Şova are astăzi ultimul termen în dosarul CET Govora, contestă o condamnare de 3 ani.exe. Mergea ca melcul în curtea Înaltei Curţi, cred că ar fi dat oricât să fie în altă parte. Este acuzat de o şpagă de 100.000 de euro. Unul dintre avocaţii lui este fostul procuror Liviu Dăscălescu, fost membru CSM. Dăscălescu i se adresează lui Şova, în sala de judecată, cu: «Domn’ profesor»”, a consemnat jurnalistul Ionel Stoica pe facebook.

Ministerul Culturii lasă Vâlcea fără bani de Centenar?
Se aude că Ministerul Culturii ar fi tăiat „pe şest” aproape toate finanţările aprobate judeţului Vâlcea şi municipiului Râmnicu Vâlcea, în vederea evenimentelor prilejuite de Centenarul Unirii. Mai puţin finanţarea proiectului Teatrului ”Anton Pann”. De câteva zile, deputatul psd-ist Eugen Neaţă încearcă să recupereze o parte din aceşti bani. Se pare, cu şanse de reuşită. Bravo!

Ce ruşine!
Emoţia pe care a prilejuit-o la ”Cocoşul de Hurez” spectacolul copiilor din Cernăuţi-Ucraina a fost tulburată de un moment penibil. După Iurie Levcic, instructorul micilor artişti, care a vorbit într-o limbă română curată şi duioasă, a urcat pe scenă un agramat din Gorj care s-a prezentat ca organizator de spectacole şi care a stâlcit cuvinte, propoziţii, fraze. Doamne, ce ruşine!

Cică sinecuriştii PSD fac fiţe

Se aude că în jur de 1.500 de pesedişti vâlceni ar trebui să participle la mitingul de pe 9 iunie, din Piaţa Victoriei. Un şef de organizaţie de cartier din Râmnicu Vâlcea spune că are mari probleme cu convocarea, întrucît oamenii se codesc să meargă la această manifestare. ”Culmea, fac fiţe exact ăia care au primit sinecuri de la partid”, spune omul. Hmm!! Măi dragă, vouă nu vă e un pic ruşine? Că dacă nu era partidul, poate că acum vă numeaţi navetişti de succes. Serios!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ