Indiscreții de Vâlcea

0

Maestrul a întârziat la întâlnire
Duminică, 6 mai, europarlamentarul şi actorul Mircea Diaconu a ajuns şi la Râmnicu Vâlcea, cu ocazia deja tradiţionalului tur anual prin judeţele României. Deşi îşi anunţase prezenţa la ora 15.00, pe terasa restaurantului OK din Râmnicu Vâlcea, la întâlnire au venit trei-patru persoane. Chiar şi cu un public atât de ”numeros”, maestrul a întârziat o jumătate de oră la întâlnirea stabilită cu primarul Mircia Gutău. Prin urmare, primarul a considerat că Diaconu îl sfidează şi nu l-a mai aşteptat. S-au văzut la ora 17,00, la cinema Modern, la proiecţia filmului ”Mere roşii”, turnat în 1975 la Râmnicu Vâlcea. Însă imediat după, Mircia Gutău şi viceprimarii au plecat, iar Mircea Diaconu a rămas pe scările cinematografului cu câţiva angajaţi ai primăriei care i-au prezentat o mapă cu proiecte pentru care i-au cerut sprijinul. Mde!

Cine să fie, cine să fie?
Parlamentarul ALDE, Dumitru Lovin, susţine că sunt colegi de breaslă care se împăunează cu iniţiativele sale legislative. Cine să fie, cine să fie?

Tensiuni la ALDE
Se aude că în ALDE Vâlcea ar fi mari tensiuni, din cauză că Dumitrui Lovin, ajuns la vârsta senectuţii, ar pofti la încă un mandat de deputat, iar ”aripa tânără” a organizaţiei s-ar împotrivi. Întrebat despre asta la o emisiune de la televiziunea VTV, Remus Grigorescu, preşedinte al ALDE Râmnicu Vâlcea, a dat de înţeles că Lovin nu e de capul său în partid. ”O astfel de candidatură nu este o opţiune de persoană, ci urmează să fie votată de partid”. Hopa!!!!

 

Dai în mine…
Postul de director al Administraţiei Bazinale de Apă Olt a fost scos la concurs. Condiţiile sunt drastice. Prin târg se discută că ar fi mâna PSD care ar vrea să îl execute pe actualul interimar, susţinut de Partidul Ecologist. Asta e pe sistemul ”dai în mine, dai în fabrici şi uzine”.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ