„Este cea mai bună soluție de a culege de la cetățeni problemele lor, dolențele lor, și de a le și rezolva. Noi, și în primele mandate am inițiat astfel de întâlniri. Am stabilit să le reluăm, chiar dacă mergem pe teren permanent și știm cu ce lipsuri se confruntă orașul. Însă cel mai bine este să stai față în față cu oamenii, pentru că nouă nu ni s-a reproșat niciodată că venim la ei din patru în patru ani.
Din această săptămână începem întâlnirile, prima va fi în cartierul Goranu, cu cetățenii din Goranu și Fețeni, la restaurantul Horoscop, vom anunța în curând ziua și ora“, a declarat viceprimarul Eusebiu Vețeleanu.
Acesta a mai spus că întâlnirea cu locuitorii zonelor Centrală și Traian va avea loc la Filarmonica Ion Dumitrescu, iar cu cei care locuiesc în Nord, la Liceul Pedagogic. Cetățenii din Ostroveni se vor întâlni cu reprezentanții municipalității la Cinema Geo Saizescu, iar cei din Copăcelu, la Centrul Mara. Pentru zona Căzănești, întâlnirea a fost stabilită la Școala Căzănești, iar pentru Râureni și Stolniceni, la Școala Stolniceni.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ