Deputații PSD Vâlcea au plantat arbori la Nicolae Bălcescu

Deputații PSD Vâlcea, Daniela Oteșanu, Eugen Neață și Vasile Cocoș au inaugurat ”Luna pantării arborilor” în comuna Nicolae Bălcescu, alături de un grup de elevi. Acțiunea este organizată de Direcția Silvică Vâlcea și se desfășoară în perioada 15 martie-15 aprilie 2018.

0

„În prima zi a lansării proiectului Luna Plantării Arborilor, am fost la Ocolul Silvic de la Stoiceni și, alături de colegii mei de parlament,Eugen Neață Vasile Cocoș și Dumitru Lovin ne-am adus și noi o minimă contribuție la plantarea de anini negri. Mulțumesc mult pentru invitație prietenului meu, domnul Director George Mihăilescu și domnului Popa Mircea, șeful Ocolului Silvic Stoiceni„ a anunțat pe pagina de facebook Daniela Oteșanu.

„Luna plantării arborilor este a întregii societăți românești”
Deputatul Eugen Neață a remarcat contribuția elevilor de la Școala Gimnazială din comuna Galicea și a făcut o pledoarie în sprijinul protejării și revigorării zonelor verzi: „La invitația domnului director al Direcției Silvice Vâlcea, George Mihailescu, am participat alaturi de colegii mei deputati PSD, Vasile Cocoș și Daniela Oteșanu, de elevii de la Școala Gimnazială Galicea, reprezentanti ai Ocolului Silvic Stoiceni și Gărzii Forestiere Vâlcea, la acțiunea

“Luna Plantarii Arborilor”, ce se desfășoară în perioada 15 martie-15 aprilie 2018. Astăzi, am plantat arbori în localitatea Nicolae Balcescu, sat Stoiceni din județul Vâlcea.
“Luna plantării arborilor“ este dedicată tuturor, este a întregii societăți românești, care trebuie sensibilizată în favoarea pădurii, pentru sustinerea acțiunilor de ocrotire și conservare a pădurilor, creșterea conștiinței forestiere a populației și dezvoltarea patrimoniului silvic național.
Cu toții am învățat la școala importantă pe care o are pădurea pentru viața oamenilor și animalelor. (…) Un exemplu pentru noi au fost elevii Școlii Gimnaziale din comuna Galicea, care și-au marcat prezența prin interesul si entuziasmul arătat față de această acțiune. Trebuie să învățăm noi și să-i invățăm și pe alții, să protejeze natura, în special pădurile, care ne asigură viața pe pământ. Trebuie să învățăm să prețuim spatiile verzi și să nu avem nevoie de motive exacte pentru a fi buni îngrijitori sau protectori ai lor, caci în acest fel ne protejăm pe noi și asigurăm viața generațiilor următoare.
Multumesc domnului director pentru invitație și il felicit pentru modul în care a organizat această acțiune!“, a notat deputatul Neață pe pagina sa de socializare.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ