Comunicat de presă
PNL Dolj: Opriţi bătaia de joc! Deszăpeziţi cartierele Craiovei!

0

„Partidul Naţional Liberal Dolj solicită imperativ administraţiei craiovene să intervină pentru deszăpezirea străzilor şi trotuarelor din municipiul Craiova. Este inadmisibil ca în a treia zi de de la începerea ninsorii, executivul craiovean să nu intre în cartierele din municipiu şi nici măcar să asigure o circulaţie fluentă pe principalele artere de circulaţie.
În cadrul şedinţei de marţi a Consiliului Local Craiova, consilierii PNL vor cere primarului Craiovei să prezinte un raport privind măsurile premergătoare începerii ninsorii, cât şi modul cum este gestionată situaţia de criză pricinuită de precipitaţiile care au căzut în ultimele zile. De asemenea, pentru transparenţă şi corecta informare a cetăţenilor Municipiului Craiova, vom solicita domnului primar Mihail Genoiu să prezinte ce măsuri a dispus pentru evitarea haosului care s-a instaurat pe străzile din Craiova, iar “tradiţionala” scuză că autorităţile nu au fost prevenite nu poate funcţiona, din moment ce aceeaşi administraţie a luat decizia de a închide şcolile din tot judeţul în zilele de luni şi marţi, deci a ştiut condiţiile meteo ce vor urma.
Ceea ce se întâmplă în aceste zile este o bătaie de joc la adresa craiovenilor, iar calvarul cetăţenilor din cartierele municipiului trebuie să înceteze. Dacă două zile de ninsoare au produs asemenea haos, este greu de imaginat ce s-ar fi întâmplat dacă am fi avut parte de o iarnă mai grea, care ar fi trebuit gestionată de această administraţie de-a dreptul incompetentă!“, se arată într-un comunicat al PNL Dolj.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ