Craiova: Peste 400 de persoane şi peste 40 de utilaje, în lupta cu zăpada

0

„Craiova se află sub cod portocaliu de frig, ninsoare și vânt puternic. În acest moment intervin pe străzile din oraș peste 40 utilaje pentru a îndepărta zăpada de pe carosabil și a împrăștia material antiderapant. Pe trotuare și în zonele greu accesibile se intervine cu cele 8 ATV-uri din dotarea Salubrității precum și manual cu peste 400 de persoane angajate la regiile și societățile aflate în subordinea Primăriei.
Pentru o mai bună coordonare, Craiova este împărțită în 4 sectoare conduse de cei doi viceprimari, Baragan Stelian și Adi Cosman, Delia Ciuca, director executiv servicii publice, și Butari Mihai Vlad, directorul Salubritate SRL.
Apelez la toți locuitorii Craiovei, proprietari de spații comerciale sau imobile, să degajeze zăpada de pe trotuarul din fața acestor proprietăți pentru a ușura traficul pietonal.
Din păcate vântul spulberă zăpada imediat după ce trec utilajele și o readuc pe carosabil, îngreunând activitatea de deszăpezire. Ne cerem scuze tuturor locuitorilor pentru neplăcerile create și-i asigurăm ca facem tot ce ne stă în putință pentru a ține situația sub control“, se arată într-o informare semnată de primarul Craiovei, Mihai Genoiu.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ