Florin Verigeanu a fost numit vicepreședinte al clubului HCM Râmnicu Vâlcea

0

Clubul HCM Râmnicu Vâlcea l-a coptat în echipa de conducere pe cunoscutul om de fotbal, Florin Verigeanu, acesta preluând postul de vicepreședinte. Verigeanu a declarat că este convins că în anii următori, echipa Municipiului Râmnicu Vâlcea va deveni un nume de referinţă în handbalul de performanță:
„Mulţumesc domnului preşedinte al Consiliului de Administraţie, Gabi Băjan, şi domnului preşedinte Petre Berbecaru că s-au gândit la cooptarea mea în conducerea clubului. Aş vrea să mulţumesc şi domnului primar Mircia Gutău, că a fost de acord cu cooptarea mea în conducerea clubului şi voi face totul să nu dezamăgesc. Vin alături de dânşii cu dorinţa de a ajuta în administrarea şi managamentul clubului, pentru ca acesta să ajungă din nou unul dintre cluburile de top din ţară şi uşor, uşor să îşi facă prezenţa şi în Europa. Domnul Berbecaru este unul din cei mai experimentaţi oameni de handbal din România, pentru mine este un privilegiu să lucrez alături de dânsul şi sunt convins că în cel mai scurt timp, HCM va fi un nume de referinţă în handbalul românesc şi chiar în Europa”, a declarat noul vicepreşedinte al HCM Râmnicu Vâlcea.
HCM Râmnicu Vâlcea ocupă locul 2 în Liga Națională, având şanse mari ca din sezonul viitor să joace în premieră în cupele europene.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ