Investiţii în sporturile de iarnă şi de vară la Horezu

0

Primăria Horezu a accesat un proiect de proporţii cu finanţare europeană, care vizează construcţia unui parc de agrement în apropierea bazei sportive din zona Treapt.
Proiectul, în valoare de 2,5 milioane de euro, cuprinde un patinoar de 300 de metri pătraţi cu instalaţii de frig, o pârtie de săniuş, o zonă de agrement, un amfiteatru în aer liber de 300 de locuri, alei pietonale şi foişoare, o pistă pentru biciclişti şi role. De asemenea, sunt prevăzute trei intrări: una a ceramiştilor, alta a tâmplarilor şi cea de-a treia a pietrarilor, meserii emblematice pentru Horezu.
Autorităţile locale anunţă că va fi modernizată şi baza sportivă, a cărei tribună va avea o capacitate de 1.000 de locuri. Pe lângă terenul de fotbal vor mai fi construite terenuri de tenis de câmp, de volei, handbal şi baschet.
Primarul Nicolae Sărdărescu (foto) a declarat că un om de afaceri va construi la Vârful lui Roman un domeniu schiabil privat care va avea şase pârtii. Prima pârtie ar urma să fie funcţională la sfârşitul acestui an.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ