HCM Râmnicu Vâlcea a învins Corona Braşov, urmează un veritabil derby cu SCM Craiova

HCM Râmnicu Vâlcea a strălucit duminică în Sala Sporturilor ”Traian” din Râmnicu Vâlcea, învingând Corona Braşov cu 30-25. Derby-ul s-a desfăşurat în cadrul etapei a 14-a a Ligii Naţionale de handbal feminin. În urma acestui rezultat, diferenţa de puncte dintre cele două echipe s-a mărit la 12.

0

Arenele „Traian” au fost populate ca în vremurile de glorie ale Oltchimului. Astfel, peste 2.500 de spectatori au susţinut tânăra şi ambiţioasa echipă din Râmnicu Vâlcea.
După prima repriză, fetele antrenate de Aurelian Roşca au intrat la vestiare cu un avans substanţial, 15-9. În partea secundă, jocul s-a echilibrat, dar Corona nu a reuşit niciun moment să pună sub semnul îndoielii victoria gazdelor, care s-au impus cu 30-25.
Cu 11 victorii în ultimele 12 etape, echipa din Râmnicu Vâlcea şi-a consolidat locul 2 în Liga Florilor şi a mai făcut un pas important spre a obţine în premieră un loc de cupă europeană.
În etapa viitoare, HCM Rm. Vâlcea va întâlni SCM Craiova în Bănie. Meciul se va desfăşura pe 8 februarie, la ora 17.30, într-un veritabil derby pentru postura de vicecampioană.

Rezultate etapa 14:
CSM Bucureşti – AHCM Slobozia 35-13
CSM Slatina – Rapid Bucureşti 29-23
U Cluj – Măgura Cisnădie 23-28
Dunărea Brăila – Danubius Galaţi 20-19
HCM Rm.Vâlcea – Corona Braşov 30-25
CSM Bistriţa – SCM Craiova (31 ianuarie)
HC Zalău – CSM Roman (1 februarie)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ