Deputatul Eugen Neaţă: „Fiecare comună va avea ambulanţă”

Deputatul PSD de Vâlcea Eugen Neaţă anunţă care sunt măsurile imediate din programul de guvernare în domeniul sănătăţii, discutate în şedinţa grupurilor parlamentare reunite din 28 ianuarie a.c.

0

„În domeniul sănătăţii, Guvernul susţine construirea a 8 spitale regionale, dotate cu echipamente de ultima generaţie şi a unui spital republican, în Bucureşti. Se va asigura finanţarea investiţiilor în modernizarea spitalelor judeţene şi a ambulatoriilor de specialitate, pentru a asigura condiţii optime actului medical şi pentru a asigura accesul oamenilor la servicii de sănătate la ei in judeţ.
Ca obiectiv prioritar este dotarea localităţilor cu ambulanţe, în vederea asigurării transportului pacienţilor în condiţii optime la unităţile medicale (program ce va asigura prezenţa unei ambulanţe în fiecare comună), iar prin pachetul de salarizare motivant pentru personalul medical vom reuşi să oprim exodul medicilor. (…).
Împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, şi colegii mei parlamentari vom susţine proiecte pentru a atrage cât mai multe fonduri necesare dezvoltării judeţului Vâlcea”, susţine parlamentarul social democrat.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ