Președintele CJ Vâlcea: „Am alocat bani pentru modernizarea Policlinicii cu Plată“

Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu (foto), anunță că în proiectul de buget propus de pentru 2018, sunt cuprinse fonduri pentru reabilitarea și modernizarea Policlinicii cu Plată din Râmnicu Vâlcea. În această clădire va funcționa Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Vâlcea.

0

„Una dintre clădirile aflate în centrul orașului și care are nevoie urgentă de reabilitare și modernizare este clădirea “Policlinicii cu Plată”, clădire ce a fost construită în anul 1984 şi care, de la Revoluţie şi până în prezent, nu a beneficiat de nicio reparație capitală, ci doar de lucrări de întreţinere. Prin propunerea de repartizare a bugetului judeţului Vâlcea, anul acesta, consilierilor județeni le va fi supus spre dezbatere şi aprobare bugetul necesar reabilitării și modernizării acestui imobil“, spune președintele CJ Vâlcea.
Potrivit lui Constantin Rădulescu, este imperios necesară mutarea Centrului Județean de Transfuzii Sanguine Vâlcea, aflat, în prezent, într-un spațiu necorespunzător: „Ne propunem ca în această clădire să mutăm Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Vâlcea. Avem deja câteva simulări și propuneri de împărțire a spațiului în care își va desfășura activitatea această unitate medical extrem de importantă și salvatoare de vieți, aș spune eu. Actualul spațiu în care funcţionează Centrul Județean de Transfuzii Sanguine Vâlcea, devenit impropriu pentru desfăşurarea activităţii, impune luarea unor măsuri urgente de rezolvare a problemelor de funcționare și prin urmare am decis să introducem această propunere în proiectul de buget” , afirmă președintele CJ Vâlcea.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ