În perioada 9-11 martie, la Craiova
HoReCa EXPO Oltenia – cel mai mare eveniment dedicat industriei horeca din Oltenia

Evenimentul va avea loc la Centrul Multifuncţional Craiova şi se va desfăşura în paralel cu ediţia a III-a a Târgului de Turism al Olteniei. Horeca Expo Oltenia este organizat de PS Multiservices în parteneriat cu Primăria Craiova, Consiliile Judeţene Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea şi Mehedinţi.

0

Târgul reprezintă platforma ideală pentru expunerea, în condiţii profesioniste, a noutăţilor şi tendinţelor unei pieţe în continuă schimbare, aşa cum este industria ospitalităţii româneşti. Acest eveniment este dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite în această industrie, de la alimente, echipamente, mobilier, articole textile, la utilaje şi software, dar şi hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cafenelelor şi firmelor de catering, bucătarilor profesionişti ce îşi desfăşoară activitatea preponderent în această regiune a României.
Puteţi vizualiza filmul de la ediţia anterioară, accesând:
https://www.youtube.com/watch?v=v5X1kKQayoU#action=share
Noutatea acestei ediţii este includerea unei secţiuni noi dedicate producătorilor din segmentul panificaţie, patiserie şi cofetărie.

HoReCa Expo Oltenia lansează concursul anului!
Intră cu produsele tale în cursa pentru titlul de:
– Tortul anului 2018,
– Pâinea anului 2018,
– Cel mai bun produs de patiserie.
Se pot înscrie cofetării, patiserii şi brutării din toată regiunea Olteniei.
Pe lângă premiile ce se acordă de către organizatori, concurenţii vor putea beneficia de expunere pe toată perioada târgului într-un spaţiu special amenajat.
Mass media prezentă va asigura o bună reclamă serviciilor desfăşurate de către expozanţii participanţi la târg.
Concursul va fi jurizat de Chef Cezar Munteanu, unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari din România, o prezenţă constantă la emisiunea Arena Bucătarilor, Chef Ciprian Nicolescu, Brand Executive Chef al Trattoriilor Buongiorno şi Chef Cristian Dumitru- Horeca School.
Detalii privind regulamentul concursului: http://horecaexpooltenia.ro/concurs/

De asemenea, pe durata expoziţiei sunt organizate conferinţe care abordează subiecte de interes pentru domeniul horeca, dar şi competiţii de barista, cooking show-uri organizate de chefi celebri, demonstraţii de servire şi degustare a vinului, bartending şi barista.
Tematica evenimentului:
Echipamente specifice, dotări, mobilier şi accesorii pentru structurile de primire, unităţile de alimentaţie publică, catering, fast-food;
Produse, echipamente şi accesorii pentru întreţinerea curăţeniei şi igienei pentru hoteluri şi restaurante;
Siguranţă, securitate şi echipamente electronice pentru structurile de primire şi unităţile de alimentaţie publică;
Vestimentaţie şi dotări specifice pentru personal;
Materiale pentru finisare şi decorare interioară;
Hoteluri;
Restaurante;
Baruri;
Cafenele;
Firme de catering;
Bucătari profesionişti;
Şcoli de formare profesionişti horeca.
Se estimeaza un numar de 7.000 de vizitatori, în creştere cu peste 30% faţă de ediţia anterioară.

Sponsor al Horeca Expo Oltenia este PPD România, iar partenerul principal al celor două evenimente este Selgros România -„Club pentru profesionişti şi pasionaţi. De bunătăţuri“.
Mai multe detalii despre târg şi despre înscrieri găsiţi pe site-ul evenimentului: www.horecaexpooltenia.ro, pe pagina de facebook a târgului: Horeca EXPO Oltenia sau la tel: 0723.183.909.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ