HCM Râmnicu Vâlcea, victorie cu Rapidul, urmează un meci greu cu Corona Brașov

Tânăra echipă de handbal feminin, HCM Râmnicu Vâlcea, a încheiat cea de-a 13-a etapă a Ligii Naţionale pe locul doi, după un meci pe care, sâmbătă, l-a câştigat detaşat cu Rapid Bucureşti 31- 21 (13-9). Cea mai bună marcatoare a partidei ce s-a desfăşurat în Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea a fost jucătoarea HCM, Irina Glibko, cu zece goluri.

0

„Avem 10 victorii în ultimele 11 etape! Sala Sporturilor Traian a fost din nou plină și ne-a purtat spre o nouă victorie! Felicitări tuturor!“, au anunţat reprezentanţii HCM, imediat după meci. Antrenorul principal, Aurelian Roşca, și-a felicitat echipa pentru victoria concludentă din jocul cu Rapid și s-a declarat foarte mulţumit că Sala Sporturilor Traian a fost din nou plină. „La final a fost o diferență liniștitoare, dar să nu uităm că nu am început foarte bine jocul, Rapidul nu este o echipă oarecare. Noi avem obiectiv calificarea în cupele europene, ne dorim enorm acest lucru, fiecare joc este important, ca să ne putem atinge obiectivul propus. Ne bucurăm de succesul cu Rapid, felicit jucătoarele pentru această victorie, pentru faptul că au luptat și sunt foarte încântat că am jucat cu sala plină, așa cum îi stă bine unei săli de sport. Ne bucurăm pentru acești fani minunați, care vin alături de noi la fiecare meci și ne susțin și la bine și la greu” a spus Aurelian Roșca. Tehnicianul HCM s-a referit și la jocul care urmează, duminică, 28 ianuarie (ora 16.30), în Sala Traian, cu Corona Brașov. „Urmează un joc greu cu Brașovul, Corona nu este o echipă oarecare, dar eu am mare încredere în jucătoarele mele. Mai avem o săptămână până la derby-ul cu Corona, ne vom pregăti bine, este un meci foarte important pentru noi în economia campionatului“.

HCM: Blazek, Razum, Ciucă – Glibko 10, Krnic 6, Băcăoanu 3, Vasileuskaya 3, Badea 3, Craiu 2, Gavrilă 1, Fernandez 1, Vukcevic 1, Adespii 1, Lopez, Mitrache.
Antrenori: Aurelian Roșca (principal), Gheorghe Sbora, Ionel Gheorghe.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ