Râmnicu Vâlcea: O asociaţie de proprietari, notificată de Apavil

0

„Din cauza întârzierilor la plata facturilor reprezentând servicii furnizare apă potabilă şi canal, SC APAVIL SA a decis sistarea alimentării cu apă în cazul Asociaţiei de Proprietari Bloc 66, Sc. B, de pe strada Florilor din municipiul Râmnicu Vâlcea, inclusă în categoria clienţilor rău-platnici, care înregistrează o datorie de 3.713,64 lei, reprezentând 4 luni restanţe.
SC APAVIL SA este nevoită să apeleze la această măsură întrucât s-a constatat creşterea semnificativă a cuantumului sumelor datorate de către clienţi în contul serviciilor prestate. Deşi conducerea societăţii a manifestat întotdeauna înţelegere în ceea ce priveşte achitarea de către asociaţiile de proprietari a facturilor pentru serviciile prestate, se pare că în anumite cazuri clienţii nu au găsit de cuviinţă sa aprecieze just această atitudine.
Asociaţia de proprietari a fost deja notificată, urmând ca acţiunea de debranşare să demareze în perioada imediat următoare. Locatarii bun-platnici din cadrul asociaţiei de proprietari care va fi debranşată sunt rugaţi să înţeleagă necesitatea adoptării unor astfel de măsuri”, anunţă SC Apavil SA.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ