În disperare de cauză, primarul din Voineasa, Gabriel Năstăsescu, declara, recent, că se va încerca un contract prin atribuire directă cu firma Acomin Deva, aceeaşi care a construit pârtia şi care a şi exploatat-o, din 2012, când a fost dată în folosinţă.
Deşi promitea că în jurul datei de 12 ianuarie va oferi informaţii noi în legătură cu această situaţie, Năstăsescu „s-a dat la fund”, vorba românului.
Marţi, 16 ianuarie, jurnaliştii de la Indiscret în Oltenia l-au căutat insistent, atât la telefonul fix al primăriei, cât şi pe telefonul său mobil, dar primarul nu a binevoit să răspundă.
Însă, în aceeaşi zi, la ora 10.53, deci, în timpul serviciului, acesta îşi posta pe pagina de facebook un quiz penibil cu următorul text: „Gabriel Năstăsescu: Vei trăi 91 de ani. Vei avea o viaţă lungă şi fericită. (…) Să ciocnim un pahar pentru o viaţă lungă şi fericită” (vezi print screen).
Că în cazul primarului PSD din Voineasa este vorba despre nepricepere, nu ar mai fi o noutate, însă situaţia pare mult mai gravă.
Transalpina Ski Resort, o investiţie de 34 de milioane de euro, fonduri ale statului român, a fost dată în folosinţă la sfârşitul anului 2012. De atunci, este pentru prima dată când pârtia rămâne închisă, din cauza unor bâlbâieli birocratice şi a faptului că beneficiarul, Primăria Voineasa, nu a fost în stare să gestioneze această stare de fapt.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ