Vâlcea: Deputaţii PSD Neaţă şi Cocoş, întâlnire „de liniştire“ cu locuitorii zonei Horezu

Pe fondul tensiunilor din Partidul Social democrat, deputaţii PSD de Vâlcea, Eugen Neaţă şi Vasile Cocoş, au organizat, pe 13 ianuarie, o întâlnire cu cetăţenii din zona Horezu. Eugen Neaţă a anunţat pe pagina sa de socializare că împreună cu colegul său i-a asigurat pe cei cu care au stat de vorbă că programul de guvernare merge mei departe iar PSD îşi va respecta promisiunile.

0

„Astazi, 13 ianuarie 2018, la biroul parlamentar din orasul Horezu, strada Unirii, nr. 10, am avut întâlnire cu cetăţenii din această zonă. Împreuna cu colegul meu, deputat Vasile Cocoş şi presşedintele PSD Horezu, Popescu Cristian, am discutat despre problemele ridicate de participanţi şi despre modul în care acestea pot fi rezolvate.
Oamenii sunt interesaşi să cunoască adevarul cu privire la multe subiecte ce se dezbat în mass-media şi ce ne-am propus noi cei din Partidul Social Democrat săfacem în continuare.
Pe aceasta cale, le transmit tuturor să aibă încredere în noi. Vom merge mai departe cu programul de guvernare şi vom realiza tot ce am promis!
Aşa cum am mai spus, susţin toate proiectele benefice de interes local şi mă implic pentru ca acestea să se realizeze.
Prin măsurile luate şi proiectele implementate, judeşul Vâlcea se dezvolta, atât din punct de vedere al infrastructurii, cât şi din punct de vedere economic.
Cu toţii ştim activitatea preledintelui Consiliului Judetean, Constantin Radulescu, care a reuşit să atragă foarte multe fonduri pentru judeşul nostru şi parte din proiectele prezentate în şedinte sunt în derulare.
Voi rămâne la fel de activ si aproape de oameni, asa cum am facut-o şi în primul an de mandat!“, a opinat deputatul Neaţă.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ