Vâlcea primeşte 75 de milioane euro pentru trei drumuri

Judeţul Vâlcea va primi 75 de milioane de euro, bani europeni, pentru trei drumuri judeţene. Contractele au fost semnate pe 19 decembrie a.c., la Ministerul Fondurilor Europene, de către Constantin Rădulescu (foto), preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, ministrul Marius Nica şi Marilena Bogheanu, director al ADR SUD-VEST OLTENIA.

0

Marilena Bogheanu a declarat că Vâlcea se clasează pe primul loc pe regiune cu cea mai mare sumă contractată şi că acest judeţ mai are şi alte proiecte, în cadrul programului PNDL 2 aflat în plină desfăşurare. Preşedintele CJ Vâlcea a calificat această zi ca „istorică” şi a felicitat echipa CJ care a lucrat la cele trei proiecte. „Sunt ceva emoţii, ca de 75 de milioane de euro. Este o zi istorică, am semnat trei contracte extrem de importante. Cei 75 milioane de euro, fonduri europene, sunt bani pentru rezolvarea unor probleme vechi ale acestui judeţ”, a declarat Rădulescu.
Cele trei drumuri sunt DJ 678, care pleacă din DN7 pe teritoriul comunei Budeşti şi ajunge până în judeţul Olt; DJ678 A, care porneşte de la Tătărani de la postul de control, străbate mai multe localităţi vâlcene şi ajunge în Argeş, iar DJ703 G pleacă din zona Călimăneşti, traversează comuna Berislăveşti până în judeţul Argeş.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ