Se asfaltează o porţiune din drumul care duce spre Vârful Cozia

Au început lucrările de asfaltare a DJ 703N, care duce spre Vârful Cozia. Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, a anunţat că, începând din 11 decembrie a.c., se execută lucrări de consolidare şi turnare a asfaltului pe tronsonul cuprins între kilometrii 1+500 - 3+100 ai acestui drum.

0

„Astăzi, 11 decembrie, pe tronsonul cuprins între kilometrii 1+500 – 3+100 ai DJ 703N Berislăveşti – Dângeşti – Releu Cozia, se execută lucrări de consolidare şi turnare covor asfaltic. Pentru a mă convige că vremea nu pune în pericol calitatea lucrărilor şi că drumarii îşi pot duce la bun sfârşit munca, asfel încât drumul să asigure condiţii optime şi siguranţă în trafic celor care tranzitează zona, m-am deplasat în comuna Berislăveşti însoţit de directorul RAJDP Vâlcea, Nicolae Vălimăreanu.
Le mulţumesc drumarilor vâlceni care se străduiesc să finalizeze lucrările începute pe acest sector de drum, chiar dacă vremea nu a fost deloc prietenoasă cu aceştia“, a precizat preşedintele CJ Vâlcea.
Drumul are o lungime de 22 de kilometri şi reprezintă calea de acces spre Staţia Meteorologică a judeţului Vâlcea, Releul Radio-TV şi cabanele care se află la cota 1.600.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ