Ipocrizie marca PSD: Partidul care l-a alungat pe rege în anii ’90 a devenit regalist peste noapte!

0

Oare crede cineva din ţara aceasta că mitingul organizat duminica trecută la Craiova de către Partidul Social Democrat a fost cu adevărat o manifestare prin care s-a dorit să se aducă un ultim omagiu Regelui Mihai, ci nu doar o încercare prin care PSD-ul a vrut să îşi arate capacitatea organizatorică şi de manipulare a propriului electorat?!
Ipocrizia Partidului Social Democrat a atins cote maxime în momentul în care au anunţat că vor aduce peste 8.000 de persoane să transmită un ultim omagiu regelui, ca pe timpul întrecerilor socialiste, dezindividualizându-şi propriii membri şi aducându-i pe aceştia la normă.
Să nu-mi spună cineva că întrecerea în scuipatul seminţelor, scurtarea garoafelor pentru a încăpea în buzunare, transportul cu microbuzele puse la dispoziţie de partid, indiferenţa la faptul că bustul regelui din faţa Universităţii era plin de mizerie, sunt elemente din apanajul monarhiştilor adevăraţi!
Acum, când toată opinia publică internaţională este cu ochii aţintiţi asupra României, PSD nu va face nimic altceva decât să distrugă identitatea noastră naţională şi să calce în picioare memoria suveranului care a trecut ţara prin cele mai grele momente ale existenţei noastre naţionale.
Altfel, sâmbătă 9 decembrie, Partidul Social Democrat intenţiona să organizeze la Craiova un miting prin care, aşa cum anunţa propaganda lor, demonstra împotriva “statului paralel”, cât şi împotriva partenerilor internaţionali ai ţării noastre. Care “stat paralel”, doamnelor şi domnilor socialişti?! Statul paralel din Teleormanul infractorului Liviu Dragnea?! Statul paralel din judeţul Olt al baronului Paul Stănescu?! Statul paralel al minciunilor şi manipulărilor Olguţei Vasilescu?! Statul paralel al camarilei PSD, îmbuibată de contracte cu statul?!
De ce le este frică liderilor PSD de instituţiile europene?! Fiindcă dau socoteală pentru fraudarea fondurilor europene?! De ce le este frică liderilor PSD de partenerii americani?! Fiindcă aceştia militează pentru o justiţie independentă şi nu permit lui Liviu Dragnea şi acoliţilor săi să subordoneze justiţia?! De ce le este frică liderilor PSD de vocea oamenilor liberi?! Fiindcă aceştia sunt tot mai activi şi sancţionează în stradă abuzurile PSD?!
După ce preşedintele PSD, infractorul Liviu Dragnea, a avut cinismul să-şi sărbătorească ziua de naştere chiar când se împlineau 2 ani de la tragedia din Colectiv, mitingul de duminică este o nouă mostră a cinismului PSD şi nu a făcut altceva decât să întineze memoria Regelui Mihai!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ