Conducerea PSD Dolj va aduce duminică un ultim omagiu Majestății Sale Regele Mihai I al României

0

„Partidul Social Democrat Organizația Județeană Dolj împreună cu conducerea tuturor structurilor județene și locale (OFSD, TSD, OPSD), primari, consilieri județeni, municipali și locali vor aduce un ultim omagiu Majestății Sale Regele Mihai I al României, duminică, 10 decembrie 2017, ora 11:00.
Depunerea de flori și candele va avea loc la bustul Majestății Sale Regele Mihai I al României.
Județul Dolj și Craiova nu uită că, în ultimul an de guvernare, Majestatea Sa Regele I al României a semnat două decrete privind înființarea Universității din Craiova și a Filarmonicii „Oltenia”.
Administrația locală, sub conducerea PSD, i-a mulțumit Majestății Sale Regele Mihai I al României pentru cele două instituții, declarându-l în anul 2013 cetățean de onoare al municipiului Craiova“, se arată într-un comunicat de presă al organizației.
La eveniment sunt așteptate să participe aproximativ 8.000 de persoane, membri și simpatizanți ai filialei.

Reamintim că Regele Mihai I al României s-a stins din viață marți, 5 decembrie, la domiciliul său din Elveția. Regele avea 96 de ani, împliniți la 25 octombrie, și de mai bine de un an și jumătate era grav bolnav.
Guvernul a aprobat o hotărâre privind stabilirea a trei zile de doliu național pentru decesul Regelui Mihai I, în zilele de 14, 15 și 16 decembrie.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ