Râmnicu Vâlcea: Patinoarul din centru va fi dat în folosinţă pe 1 Decembrie

0

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea organizează, în perioada 1 decembrie 2017 – 7 ianuarie 2018, Târgul ”Decembrie Magic”, care revine în zona centrală, recent modernizată. Comercializarea produselor specifice sărbătorilor de iarnă se va face în cele 29 de căsuţe noi din lemn puse la dispoziţie de municipalitate.
Marea surpriză a acestui an va fi patinoarul la care deja se lucrează şi a cărui capacitate este de 100 de persoane pe serie. Potrivit regulamentului de funcţionare, intrarea la patinoar va fi gratuită pentru copii, elevi şi studenţi, iar adulţii vor plăti 10 lei. Accesul pe gheaţă nu va depăşi o oră.
Potrivit purtătorului de cuvânt al primăriei, Daniel Ionescu, pentru acest an patinoarul a fost închiriat, însă în perspectivă municipalitatea va avea propriul patinoar.
Primăria a mai anunţat că, începând de vineri, 10 noiembrie, în Scuarul Mircea cel Bătrân a fost dată în folosinţă o reţea wi-fi pentru conectarea la internet a vizitatorilor principalei pieţe publice a Râmnicului. Hotspot-ul ”Primăria Râmnicu Vâlcea” poate fi folosit de oricine, fără parolă şi fără vreo limitare de timp, fapt care va spori atractivitatea zonei centrale, recent modernizată.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ