Trei tineri din Băileşti au dat 14 spargeri într-o singură lună

Polițiștii de investigații criminale au reținut, în cursul zilei de marţi - 31 octombrie, doi tineri din Băilești, bănuiți de comiterea a 14 furturi din locuințe.

0

În urma activităţilor specifice desfăşurate de polițiștii Formaţiunii de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Băileşti au fost identificați trei tineri, cu vârste curpinse între 15 și 19 ani, toți din municipiul Băilești, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat, mai exact furturi din locuințe. Din investigații a rezultat faptul că aceștia, profitând de faptul că o mare parte dintre proprietarii locuințelor unde au comis faptele erau plecați în străinătate, în luna octombrie a.c., au pătruns prin efracție în 14 case din Băilești de unde au sustras televizoare, ceasuri și băuturi alcoolice pe care au încercat să le valorifice pe diferite site-uri de anunțuri on-line. Prejudiciul cauzat, în cuantum de 25.000 lei, a fost recuperat în proporție de 90%, în sensul că polițiștii doljeni au recuperat 10 televizoare (din cele 14 sustrase) și, de asemenea, toate ceasurile sustrase, urmând ca acestea să fie restituite persoanelor vătămate.
În baza probatoriului administrat de polițiștii de investigații criminale din Băilești, cei doi inculpații majori au fost reținuți pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.
Polițiștii urmează să îi prezinte pe cei doi tineri magistraților cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ