Târg auto la Horezu

Primăria Horezu intenţionează să amenajeze un târg auto care va funcţiona de două ori pe săptămână, într-un spaţiu de circa 2 hectare.

0

Primarul Nicolae Sărdărescu (foto) a declarat că proiectul a fost deja depus la Ministerul Dezvoltării şi se aşteaptă aprobarea finanţării: “Târgul actual de săptămână este mic şi nu mai corespunde cerinţelor comunităţii. Din acest motiv, am depus la Ministerul Dezvoltării un proiect cu o valoare de circa 17 miliarde lei vechi, care prevede amenajarea unui nou târg într-un spaţiu de circa 2 hectare, în spatele popasului Trei Stejari. În acest spaţiu, va funcţiona, probabil de două ori pe săptămână, un târg de vânzare a maşinilor. De asemenea, în altă zi va avea loc târgul de animale, dar şi pentru comercializarea unor produse”, spune edilul.
Iniţiativa Primăriei Horezu a fost foarte bine primită pe paginile de socializare ale comunităţii. Localnicii consideră că aceasta este o oportunitate pentru crearea unei noi forme de comerţ, pentru locuri de muncă, precum şi pentru aducerea unui alt segment de clienţi în oraş.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ