Verde la educație pentru circulație

Echipaje de poliție rutieră din cadrul IPJ Dolj- Serviciul Rutier-B.D.N.E. și ale Biroului Rutier Craiova, împreună cu partenerii LIDL, au desfășurat sâmbătă, 30 septembrie a.c., între orele 11.00 – 12.00, o serie de activități educative în debutul cărora copii prezenți au luat parte la o lecție teoretică de educație rutieră, în cadrul căreia cei mici au aflat informații legate de indicatoarele rutiere și de semnificația lor.

0

Evenimentul s-a desfășurat ca urmare a unui parteneriat încheiat între Poliția Română și „LIDL”, sub denumirea „Verde la educație pentru circulație“, în parcările tuturor magazinelor LIDL din municipiul Craiova. După ce li s-a predat această lecție de către polițiștii rutieri, cei mici au fost invitați să aplice cele învățate în cadrul unui orășel în miniatură, delimitat în incinta parcării, aceștia fiind îndrumați, printre altele, să traverseze numai la culoarea verde a semaforului electric, doar pe marcajul pietonal, abia după ce s-au asigurat corespunzător.
La activitățile desfășurate au participat aproximativ 300 de copii care au primit diplome de participare, pliante, flyere și diverse materiale promoționale care conțin recomandări cu privire la respectarea regulilor de circulație, oferite de partenerii LIDL.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ