Târgul de Comerţ al Olteniei, Agro Oltenia şi Expo Vin Oltenia
Cel mai mare eveniment expoziţional din Oltenia va găzdui concomitent 3 târguri

Târgul de Comerţ al Olteniei - cel mai mare eveniment expoziţional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum şi serviciilor, aflat la a două ediţie - se va desfăşura pe parcursul a trei zile, în perioada 13-15 octombrie 2017, în incinta Centrului Multifuncţional Craiova.

0

Vor fi prezenţi expozanţi ce activează în domeniile: industie, alimentaţie, construcţii, comerţ cu articole de îmbrăcăminte, încălţăminte şi articole pentru copii, servicii, industria auto şi asigurări. Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promoţionale pe toată perioada târgului, premii, tombole şi vouchere de reduceri.
Pe durata târgului vor fi organizate conferinţe şi seminarii, prezentări şi demonstraţii dedicate în special vizitatorilor specialişti. Organizatorii vin cu o mulţime de noutăţi faţă de ediţia anterioară, menite să asigure succesul acestui eveniment, lansând: Agro Oltenia, târg dedicat agriculturii şi industriei alimentare ce va asigura creşterea numărului de vizitatori şi de expozanţi.

Târgul AGRO Oltenia doreşte să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialişti, manageri şi autorităţi din domeniul agriculturii şi industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozanţilor o oportunitate unică de a-şi pune în valoare produsele, tehnologiile şi proiectele de dezvoltare.
Maşini, tractoare şi utilaje agricole performante, produse dedicate creşterii animalelor şi păsărilor de fermă, pomiculturii şi legumiculturii, vor fi prezentate de către expozanţii.
Târgul se adresează atât marilor producători agricoli cât şi microfermelor, gospodăriilor ţărăneşti active, producătorilor de produse alimentare tradiţionale şi ţărăneşti, entităţilor non-agricole din mediul rural, precum şi agriculturii de hobby.
În cadrul evenimentului, va avea loc o expoziţie de animale de fermă şi păsări de curte de rasă, cât şi prezentarea unor soiuri româneşti de măr şi căpşuni.
În parcarea din faţa Centrului Multifuncţional vor fi instalate corturi de mari dimensiuni cu expunere pe o suprafaţă totală de 1.300 mp, în care vom regăsi expozanţii prezenţi la târg.
Revista Fermă şi Agro TV vor organiza evenimente cu tematici specifice agriculturii şi industriei alimentare.
Atmosfera de voie bună va fi întreţinută de interpreţi şi ansambluri folclorice renumite din toată regiunea Olteniei, ce vor concerta pe o scenă de mari dimensiuni instalată în parcarea Centrului Multifuncţional.
Pentru vizitatori va fi amenajată o zona de food, unde se vor servi bunătăţi din bucătăria tradiţională românească stropite din belşug cu diverse soiuri de vin de la producători expozanţi din regiunea Olteniei.
Ca amplasament, târgul Agro Oltenia va avea expunere în parcarea din Centul Multifuncţional, iar Târgul de Comerţ al Olteniei se va desfăşura în pavilionul central.
Ca o completare a celor două târguri, organizatorii suplimentează tematic cu un al treilea eveniment dedicat industriei vinului şi anume:

Expo Vin Oltenia
Expo Vin Oltenia se adresează producătorilor, importatorilor şi distribuitorilor de vinuri, băuturi alcoolice, cafea şi ciocolată, produse culinare, accesorii pentru vinuri, ambalaje pentru băuturi, echipamente şi tehnologii pentru industria băuturilor, reviste şi blogguri de specialitate.
Programul târgului de vin este unul foarte atractiv, vizitatorii putând participa la degustări şi prezentări profesioniste de vinuri, cursuri susţinute de specialiştii în domeniu, demonstraţii de artă culinară, concursuri cu premii.

Asociaţia Bloggerilor Olteni şi DictionarCulinar.ro vor organiza în cadrul evenimentului Brânzeturi cum se cuVin asocierii culinare între vinuri şi brânzeturi.
Pe durata celor trei zile de târg, organizatorii vor asigura pentru vizitatori transport gratuit tur-retur din cartierele oraşului către Centrul Multifuncţional.
Organizarea celor trei târguri simultan oferă posibilitatea înregistrării unui număr mare de vizitatori din domenii diverse. Se estimează un număr de peste 8.000 de vizitatori.
Evenimentul va fi puternic mediatizat atât în presă locală, cât şi în cea centrală. Vor exista panotaje stradale ce vor anunţa evenimentul în toate judeţele Olteniei.
Un număr de patru studiouri radio vor difuza spoturi publicitare şi vor avea emisiuni dedicate evenimentului.
Reviste de specialitate vor fi prezente la târg, unde vor organiza sesiuni şi conferinţe pe teme specifice evenimentului.
Nu în ultimul rând, evenimentul va fi prezentat pe posturile de televiziune şi în mediul online.
Va fi editat un catalog al târgului cu firmele expozante ce va fi oferit gratuit vizitatorilor.
Organizatoarea celor 3 târguri este firma PS Multiservices SRL, cea care organizează şi Târgul de Turism al Olteniei.
Intrarea este gratuită!

Vizitatorii interesaţi de acest eveniment vor putea accesa site-urile dedicate celor 3 evenimente:
www.targdecomertoltenia.ro
www.agrooltenia.ro
www.expovinoltenia.ro
Contact : office@targdecomertoltenia.ro
office@agrooltenia.ro
office@expovinoltenia.ro

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ