PNL: „Mircea Ionescu – Quintus a fost un suflet bun şi cald, un mare Om şi un mare Român“

0

Partidul Naţional Liberal a primit cu mare tristeţe vestea încetării din viaţă a celui mai iubit şi apreciat membru al său, domnul Mircea Ionescu – Quintus, preşedintele nostru de onoare.
Viaţa domnului preşedinte Mircea Ionescu – Quintus este un model pentru orice liberal, pentru orice român. O viaţă pusă în slujba naţiunii române, o viaţă pusă în slujba PNL.
Participant direct la multe momente cruciale din istoria modernă a României, domnul preşedinte Quintus este un exemplu de rezistenţă în faţa greutăţilor istoriei. Credinţa în valorile democraţiei şi ale liberalismului, patriotismul de cea mai pură esenţă, omenia, umorul şi forţa spiritului l-au ajutat să înfrunte timpurile şi să fie un învingător.
Este liberalul a cărui viaţă se suprapune cel mai mult cu istoria Partidului Naţional Liberal. A iubit acest partid şi a ţinut la el cu toată puterea sufletului său mare. A ştiut să ţină vii istoria şi tradiţiile liberale şi a avut înţelepciunea să deschidă PNL spre generaţiile tinere. A contribuit decisiv la renaşterea, înnoirea şi unitatea partidului.
A fost un exemplu de ataşament faţă de partidul care îi datorează atâtea. Nimeni nu poate uita cum, în ciuda vârstei înaintate, punea atâta energie şi pasiune în susţinerea ideilor liberale, venea întotdeauna cu un sfat util pentru partid. A făcut-o până în ultimele zile de viaţă.
Spiritul său, valorile în care a crezut şi de la care nu a abdicat nici măcar o clipă, vor rămâne vii în rândurile PNL. Este datoria noastră de onoare faţă de cel care ne-a fost mentor şi părinte politic.
A fost un suflet bun şi cald, un mare Om şi un mare Român.
Suntem alături de familia domnului Mircea Ionescu – Quintus, căreia îi transmitem condoleanţe şi un gând bun din partea fiecărui liberal. Partidul Naţional Liberal este marea familie a domnului Quintus.
Dumnezeu să-l odihnească!
PARTIDUL NAŢIONAL LIBERAL

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ