Compania DIANA a deschis un magazin și la Târgu Jiu

Compania DIANA, din Râmnicu Vâlcea, a anunțat deschiderea primului magazin DIANA din Târgu Jiu, județul Gorj. Magazinul este amplasat pe strada Severinului, nr.37 și are o suprafață de vânzare de 50 mp, oferind o gamă diversificată de produse, de la renumitele produse și preparate din carne DIANA, până la produse nonalimentare, de menaj.

0

„Magazinul este unitatea cu numărul 46 a rețelei de magazine DIANA, iar toamna aceasta ne pregătim pentru deschiderea celui de-al doilea magazin din Târgu Jiu. Planul de extindere a rețelei de magazine DIANA continuă”, au declarat reprezentanții companiei.
DIANA funcționează cu 44 de magazine, organizate în spaţii comerciale moderne, situate în fiecare zonă importantă a oraşului Râmnicu Vâlcea, cât şi în judeţele limitrofe: Argeş, Olt şi Gorj. Compania din Râmnicu Vâlcea s-a înființat pe 30 aprilie 1991 şi este încrezătoare în viziunea formulată de fondatorul său, Dumitru Crăciunescu (1958-2014), conform căreia industria alimentară din România poate avea un viitor important explorând cu maximă atenţie şi interes fondul bogat al mâncărurilor tradiţionale româneşti.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ