Zeci de locuri de muncă în instituţiile din Oltenia

Mai multe instituţii publice din judeţul Dolj pun la dispoziţie, în această perioadă, locuri de muncă pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui job. Astfel, doljenii cu sau fără studii superioare, fie că au, fie că nu au vechime în muncă şi experienţă în domeniu, îşi pot încerca norocul participând la concursurile organizate de instituţiile în cauză.

0

Una dintre instituţiile angajatoare este chiar Primăria Municipiului Craiova. Pentru posturile din cadrul Primăriei municipiului Craiova, se organizează concurs de recrutare pe o perioadă nedeterminată a funcţiilor publice de: inspector asistent pentru cadastru şi urbanism, inspector debutant pentru Serviciul imagine, inspector debutant pentru Biroul situaţii criză de urgenţă şi protecţie civilă, un post de inspector principal, un post de electrician, cinci de salvamari şi unul de profesor de înot. Candidaţii trebuie să îndeplinească prevederile legii referitoare la statutul funcţionarului public, să aibă studii necesare cu diplomă de licenţă sau de Bacalaureat; să aibă vechime în specialitate, acolo unde postul nu este pentru debutant.

Posturi la alte primării din judeţ
Şi alte primării din judeţ fac angajări. Astfel, primăriile localităţilor Bratovoieşti, Moţăţei, Podari, Cârcea, Argetoaia, Rojişte, Brădeşti şi Poiana Mare au nevoie de inspectori pentru anumite compartimente. Posturile sunt atât pentru debutanţi, cât şi pentru doljenii care au experienţă în domeniile precizate.

Locuri de muncă şi la CJ Dolj
Posturi vacante sunt şi în cadrul Universităţii din Craiova. Aici se caută un muncitor necalificat, un electromecanic, un şofer şi secretar cu jumătate de normă. Nevoie de angajaţi are şi Consiliul Judeţean Dolj, fiind vorba despre un consilier IA, un şef birou, referent superior în cadrul Biroului de relaţie cu publicul ATOP-Direcţia Afaceri Europene, consilier IA în cadrul Direcţiei tehnice-Birou modernizări şi reabilitări drumuri, director executiv în cadrul Direcţiei imagine şi coordonare instituţii subordonate. Pentru aceste posturi se cer studii de specialitate şi vechime în muncă.

Director pentru spitalul din Băileşti
Şi unităţile spitaliceşti din judeţ fac angajări. Astfel, Spitalul Filantropia a scos la concurs posturi pentru şofer şi liftier, unitatea medicală din Băileşti având nevoie de manager. De aemenea, Institutul de Medicină Legală Craiova caută asistent medical principal, pentru acest post fiind necesară o vechime de cinci ani ca asistent medical de laborator.

Arhitect-şef la Primăria Târgu Jiu
Un post bine plătit este şi la Primăria municipiului Târgu Jiu. Este vorba de postul de arhitect-şef, în prezent vacant. Potrivit reprezentanţilor instituţiei în cauză, este nevoie de o asemenea persoană întrucât volumul de muncă pe latura de urbanism este foarte mare. Candidaturile se depun la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. Concursul va avea loc în data de 3 octombrie a.c. Candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă în domeniul arhitectură sau urbanism, masterat sau studii postuniversitare în domeniul urbanismului şi amenajării teritoriului, dar şi o vechime de minimum 3 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice. Conform grilei de salarizare aprobată recent de Consiliul Local, arhitectul -şef este remunerat cu un salariu lunar de 7.200 de lei. În total, în judeţul Gorj sunt vacante nu mai puţin de 19 posturi în sectorul public. În Vâlcea sunt scoase la concurs 24 de locuri de muncă, în Olt şi Mehedinţi câte 14 posturi sunt vacante.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ