Programul „Litoralul pentru toţi” a luat startul

Doljenii au posibilitatea să meargă în staţiunile de la Malul Mării Negre, în această perioadă, plătind pentru serviciile de cazare preţuri mult mai mici comparativ cu cele practicate în lunile de vară. Ca în fiecare an, programul Litoralul pentru toţi se derulează între 28 august şi 01 octombrie, existând posibilitatea prelungirii acestei perioade în cazul în care sunt solicitări.

0

Persoanele interesate de un concediu pe litoralul românesc au variante foarte avantajoase. De exemplu, pentru zona Mamaia-Constanţa-Eforie, tarifele maximale pentru această ediţie la sejur 6 nopţi/persoană ajung până la 205 lei la Hotel 1*, fără mic dejun, 235 lei / la Hotel 2*, fără mic dejun, 265 lei la Hotel 3*, fără mic dejun, 315 lei la Hotel 2* cu mic dejun, 425 lei la Hotel 3* cu mic dejun, 485 lei la Hotel 4*, cu mic dejun, 605 lei la Hotel 5 *, cu mic dejun.

Primul venit, primul servit

Cei care aleg partea sudică a litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) vor scoate şi mai puţini bani din buzunar. Aici, tarifele maximale pentru această ediţie pornesc de la 159 lei de persoană pentru un hotel de o stea, fără mic dejun inclus, şi ajung la 469 lei pentru un hotel de 5 stele cu mic dejun inclus în pachetul oferit turiştilor. Majoritatea agenţiilor de turism din Craiova pot oferi astfel de sejururi, craiovenii care cunosc sistemul alegându-şi deja varianta de concediu. Din experienţa anilor trecuţi, cele mai multe bilete se vor vinde în luna septembrie, sistemul de vânzare fiind „primul venit, primul servit”.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ