Invitație la concert de muzică de promenadă

Craiovenii sunt așteptați și în acest week-end la un concert în aer liber. Sâmbătă, 02 septembrie 2017, cu începere de la ora 11.00, va avea loc, la foișorul din Parcul “Nicolae Romanescu”, un concert susținut de Fanfara Militară din subordinea Comandamentului Brigăzii Multinaționale Sud-Est.

0

Preț de câteva zeci de minute, craiovenii vor fi delectați cu marșuri militare, muzică polka, de promenadă și valsuri. Fanfara din Craiova este prima fanfară care a fost înființată în România. În 1830, Alexandru Ghica decidea să existe o fanfară militară la Craiova, în cadrul Regimentului 1. Un an mai târziu, la 6 ianuarie 1831, Fanfara Militară de la Craiova a participat la prima defilare a oștilor române. De-a lungul timpului, generații de muzicieni militari au încântat publicul de toate vârstele din Cetatea Băniei.
Primăria Municipiului Craiova reînvie, din acest an, tradiția concertelor de promenadă, în Parcul “Nicolae Romanescu” și invită craiovenii să urmărească Fanfara Militară din subordinea Comandamentului Brigăzii Multinaționale Sud-Est.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ