Indiscreții de Vâlcea

0

Adrănel vrea la pensie
Hm!!! După ce a învârtit afaceri pe cât de colosale pe atât de dubioase la Ministerul Dezvoltării, Adrănel Cotescu, director adjunct al Direcţiei Generale Dezvoltare Regională şi Infrastructură din acest minister, şi-a cerut pensionarea. Aşa, şi? Rămâne acolo prinţ moştenitor fiul său, pe cât de implementat, pe atât de iniţiat. Că aşa se face bănetul în ţara asta!

Momente haioase despre chestii serioase
Şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă de luni, de la Prefectura Vâlcea, a avut şi câteva momente ilare. La un moment dat, primarul oraşului Horezu, Nicolae Sărdărescu, fost poliţist, a afirmat că numai „intervenţia politică” a preşedintelui CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu, poate rezolva problema gropii de gunoi de la Măldăreşti. Siderat, Rădulescu a replicat: „Domnule primar, pentru un penalist spuneţi cam multe prostii”. Până la urmă, s-a convenit că primarul se referea la propuneri de modificare a unor acte normative, nicidecum la intervenţii ilegitime, iar „părţile” s-au mai relaxat.
În aceeaşi notă, prefectul Florian Marin i-a reproşat lui Alin Voicescu, directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Vâlcea: „Aţi măsurat gradul de poluare cu un termometru!”

Fără barcă!
Deşi ar fost reparat, după ce nici nu a fost bine lansat la apă, vaporaşul de croazieră al statului din staţiunea Călimăneşti nu plimbă nici în acest sezon turişti pe Olt. Parte a proiectului Mirajul Oltului, ambarcaţiunea şi un ponton au costat 146.000 de euro. După câteva curse pe apă, în urma cărora s-a constatat că i se umflase podeaua, vaporaşul a fost dus la reparat pentru 4.000 de euro. Cum şanse ca acesta să funcţioneze fără riscuri nu sunt, poate gândeşte careva un proiect suplimentar care să prevadă cursuri preventive de înot pentru turişti.

La Apavil se întâmplă ceva
Se aude că postul directorului Apavil SA, Cristian Jianu, precum şi alte două posturi de conducere ale acestei societăţi ar fi fost scoase la concurs. Şi uite-aşa se duc specialiştii. Îngrijorător este că funcţia de director este vânată de nişte tiriplici care confundă un apometru cu un termometru pentru bebeluşi.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ