Indiscreții de Vâlcea

0

Setea!
Şedinţa de marţi a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea s-a prelungit, preţ de câteva minute, ca urmare a unor discuţii lansate de către consilierii liberali; pe diverse teme, constructive, altminteri. Pentru că se grăbea, probabil că îi era sete, iar cârciumile de lângă primărie sunt al naibii de tentante, consilierul Mircea Poenaru şi-a luat la rost colegii de partid: ”Acum, vorbim să ne aflăm în treabă. Eu zic să vă înscrieţi la audienţe!”

La PNL se întâmplă ceva
Primarul oraşului Călimăneşti, liberal de sorginte PDL, Florinel Constantinescu, a deschis festivalul Cântecele Oltului acompaniat de o armată de pesedişti. Crème de la crème, adică liderul PNL, Cristian Buican, şi câţiva apropiaţi ai săi au ales să participe la Florile Govorei. Deşi susţine că nu are nevoie de politicieni pe scenă, edilul-şef liberal al Govorei, Mihai Mateescu, n-a mai strâmbat din nas în acest an. Era tolerant şi fericit, tocmai îşi trăsese un salariu ameţitor de mare. Dar dincolo de asta, ar mai fi ceva: atât de mare să fie lipsa de comunicare în PNL Vâlcea, încât doi primari ai partidului să îşi fixeze la aceeaşi oră deschiderea oficială a sărbătorilor din oraşele lor?

Lucrarea sau penalizarea!
Primarul Râmnicului, Mircia Gutău, a declarat marţi că lucrările de modernizare a zonei centrale a oraşului vor fi gata pe 30 septembrie a.c. ”Dacă firma Mitliv nu încheie, dar eu cred că va încheia (n.r. Dă, Doamne!), îi vom aplica penalităţi de întârziere de 10 miliarde lei vechi”.

Deputatul Cocoş recunoaşte că păcăleşte poporul din raţiuni politice
O ştire dintr-un ziar, în care deputatul PSD Vasile Cocoş ”respinge cu fermitate supoziţiile legate de scăderile salariale, în contextul trecerii contribuţiilor sociale în sarcina angajatului”, a fost taxată pe facebook de către un amic al acestuia, care i-a reproşat că spune prostii. Ce a răspuns Cocoş? Hm! Grav!
Gheo Muntean D-le deputat, la experienţa şi vechimea ta în profesia contabilă, CUM POŢI DEBITA ASEMENEA PROSTIE ???…, Dacă ai făcut-o din raţiuni politice, te înţeleg. Dacă ai făcut-o cu convingere profesională, nu te mai recunosc ca un fost coleg de an. N:B: Să ştii că eu te-am apreciat profesional.
Îmi place
• Răspunde • 20 august la 08:08
Cocos Vasile Salut Gheo
Si eu te apreciez mult
Tu intelegi bine lucrurile
Cu stima

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ