Water Park-ul craiovean deschis pentru craioveni

Craiovenii au la dispoziție, începând din data de 12 august a.c., marele parc de distracții promis de către autoritățile locale. Programul centrului este zilnic, de la 10.00 la 20.00 și pentru că există și bazine în spații închise, Water Park-ul va funcționa indiferent de condițiile meteo.

0

Water Park-ul craiovean este deschis publicului începând din data de 12 august a.c. Cei care au ales să își petreacă ziua de azi în parcul acvatic au avut deja parte de o serie întreagă de surprize, programul fiind stabilit de către Primăria Municipiului Craiova în colaborare cu alte instituții participante. Pe lista activităților au fost trecute acțiuni sportive, distractive dar și cele pentru iubitorii de cultură.

Autorități optimiste

În cursul zilei de 11 august a.c, la inaugurarea marelui parc de distracții, au luat parte reprezentanții Primăriei Craiova, ministrul Muncii și fost primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, Antonie Solomon, fost edil craiovean, reprezentanți ai Consiliului Județean Dolj și parlamentari doljeni. “A sosit momentul mult aşteptat şi de multe ori amânat. Astăzi este ziua pe care toţi ne-am dorit-o, pe care v-am promis-o. Totul este verificat şi întors de nu ştiu câte ori, tocmai pentru ca lucrurile să fie aşa cum trebuie, să fie funcţionale. Este unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din România, cu o suprafaţă de  peste cinci hectare. Este unul din lucrurile de care Craiova chiar avea nevoie, deoarece oraşul suferă la capitolul locuri de distracţie”, a declarat Mihail Genoiu, primarul Craiovei. Foștii edili craioveni, Lia Olguța Vasilescu și Antonie Solomon, sunt convinși că parcul acvatic se va bucura de succes.

Craiovenii speră la o scădere a tarifelor de intrare

Referitor la tarife, acestea nu sunt tocmai pe placul craiovenilor, aceștia din urmă trăgând nădejde că va fi posibilă o diminuare a acestor taxe. În prezent, aceste tarife sunt: 24 lei pentru copii între 5 şi 10 ani, de luni până vineri – brățară albă; 36 lei pentru persoanele de peste 10 ani, de luni până vineri – brățară albastră; 34 lei pentru copii între 5 şi 10 ani, în week-end – brăţară roşie; 50 lei pentru persoanele de peste 10 ani, în week-end – brăţară neagră; 15 lei taxa saună pentru persoanele de peste 16 ani – brăţară verde.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ