Echipa de conducere a Primăriei Craiova şi-a împărţit responsabilităţile

Perioada concediilor a cam trecut, aşa că noua echipă de conducere a Primăriei Craiova pare hotărâtă să ia taurul de coarne în vederea rezolvării problemelor ce ţin de administraţie. Cum le şade bine unor buni gospodari, primarul, cei doi viceprimari şi administratorul public al Craiovei şi-au împărţit direcţiile şi compartimentele de care vor răspunde de acum înainte.

0

La conferinţa de presă organizată în data de 9 august a.c., la sediul Primăriei Craiova, a fost prezentă întreaga echipă de conducere a instituţiei. Alături de primarul Mihail Genoiu, viceprimarii, Adi Cosman şi Stelian Bărăgan, şi managerul public al Craiovei, Sorin Manda, au asigurat cetăţenii că vor face tot posibilul să rezolve problemele oraşului şi că vor asigura o cât mai bună transparenţă în ceea ce priveşte activitatea direcţiilor pe care le au în subordine. „Eu voi răspunde de tot ceea ce înseamnă RAT Craiova, de Clubul Sportiv, de Direcţia de Protecţie Socială, de Direcţia de Taxe şi Impozite şi de multe alte compartimente din cadrul Primăriei Craiova. Evident că sunt multe lucruri de rezolvat dar cu o bună colaborare vom face tot posibilul să ne atingem obiectivele. La Clubul Sportiv lucrurile se mişcă într-o direcţie bună. Tocmai am primit veşti bune de la Minister legat de faptul că situaţia aici s.a deblocat oarecum. Legat de RAT Craiova, urmează ca şi cele cinci autobuze promise să fie achiziţonate. Trebuiau ce-i drept să ajungă de ceva timp, dar din cauza unor modificări birocratice, unor acte care trebuie aduse la noile cerinţe, lucrurile au întârziat. Un lucru este sigur:autobuzele vin până la finele acestui an”, a declarat Sorin Manda, administratorul public al Craiovei.

Domenii şi pentru Cosman

Adi Cosman are şi el o serie de responsabilităţi stabilite cu precizie. Deşi Cosman a fost acuzat că nu stă foarte bine la capitolul comunicare, edilul Mihail Genoiu a ţinut să precizeze că lucrurile nu stau chiar aşa. Ba chiar i-a asigurat pe cei din presă că viceprimarul în cauză „este un bun comunicator, un om care mai mult face lucruri şi apoi vorbeşte”. „Aşa cum şi domnul primar a amintit voi avea în subordine activitatea celor trei spitale, Salubritatea, Opera Română şi Teatrul Colibri, asta ca obiective majore. Legat de domeniul sănătăţii aş vrea să menţionez că vom continua aducem îmbunătăţiri. Urmează o anvelopare termică a Spitalului Nr.3, fiind important pentru noi ca bolnavii să beneficieze de cele mai bune condiţii de tratament”, a precizat Cosman.

Bărăgan şi două dintre punctele nevralgice ale Craiovei

Nou sosit în echipa de conducere a Primărie Craiova, viceprimarului Stelian Bărăgan i s-au stabilit şi lui domeniile de care va răspunde. „În ceea ce mă priveşte, voi avea responsabilităţi atât pe linie administrativă, cât şi pe linie culturală. Mă simt onorat că fac parte dintr-o asemenea echipă şi sunt sigur că lucrurile îşi vor urma un curs firesc. Voi răspunde de Compania de Apă, de Termoficare, de Urbanism, de Casa de Cultură Traian Demetrescu, de Filarmonică şi de Ansamblul Maria Tănase”, a precizat Bărăgan.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ