Atenţie, poliţişti! Se vor ridica maşinile parcate neregulamentar
Craiova: Ridicarea maşinilor parcate ilegal se face cu autospeciale închiriate

Lipsa utilajelor necesare pentru ridicarea maşinilor parcate ilegal pe domeniul public al Craiovei şi procedura greoaie de achiziţie a acestora, i-a determinat pe reprezentanţii RAT Craiova să ia măsura închirierii a două astfel de autospeciale.

0

Prima maşină va sosi în data de 16 august a.c., cu menţiunea că varianta închirierii rămâne valabilă până în momentul cumpărării utilajelor necesare. Reamintim că la nivel local au fost stabilite şi tarifele pe care şoferii le vor achita în cazul în care încalcă legea. Este vorba despre suma de 300 de lei/vehicul, dacă maşina este ridicată şi transportată şi 150 de lei/vehicul dacă proprietarul apare la locul cu pricina înainte de a se efectua transportul maşinii parcate ilegal. Consilierii locali au mai stabilit, la şedinţa de luna trecută, şi tariful de de 10 lei pe zi (inclusiv TVA), începând cu ziua următoare momentului depozitării, cu specificaţia că acest tarif nu este fracţionat pe intervale de ore.

Când poliţiştii nu ţin cont de reguli

Până în momentul în care autorităţile locale vor trece la fapte, chiar poliţiştii doljeni par a nu avea nicio problemă că îşi lasă maşina pe trotuar. În ciuda faptului că pietonii au adus în atenţia oamenilor legii exact această problemă, a maşinilor parcate pe trotuar, iată că tocmai domnii cu epoleţi încalcă regulile în cauză. Cu o treabă pe la bibliotecă poate, pe la Cadastru sau la Casa de Pensii, acestea fiind instituţiile cele mai apropiate de locul unde şi-au lăsat maşina, oamenii legii şi-au făcut propriile reguli.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ