Instruirea angajaţilor Primăriei Craiova, modificată

Municipalitatea craioveană a dat drumul la o nouă procedură privind achiziţionarea pachetului de servicii de formare profesională a angajaţilor Primăriei Craiova, anunţul fiind urcat pe SEAP în data de 24 iulie a.c. Dacă în vechea variantă operatorii economici interesaţi urmau să vină cu locaţii în trei judeţe (Constanţa, Prahova şi Braşov), în noul caiet de sarcini nu se mai regăsesc condiţiile legate de zona geografică.

0

Angajaţii Primăriei Craiova au refăcut procedura privind achiziţionarea serviciilor de instruire profesională a angajaţilor, aducând modificări variantei iniţiale. Astfel, a fost eliminată cerinţa legată de zona geografică unde să fie situate locaţiile de derulare a cursurilor, amintind că în vechiul caiet de sarcina se specificau trei judeţe: Constanţa, Prahova şi Braşov. Legat de numărul salariaţilor ce se vor dezvolta pe linie profesională, acesta a rămas acelaşi, respectiv 158 de persoane. Modificări au fost aduse şi în ceea ce priveşte perioada de derulare a acestor instruiri. Astfel, dacă iniţial data limită de organizare a fost 17 decembrie a.c., noua variantă a prevăzut ca termen limită ziua de 31 decembrie a.c.

Mai puţine ore de instruire, mai mulţi bani alocaţi
Pe de altă parte, durata cursului nu va mai fi de opt zile, câte opt ore/zi, ci va avea cinci zile cu şase ore/zi. Deşi se observă o diminuare în acest sens, din bugetul local va fi achitată cam aceeaşi sumă ca în prima variantă a procedurii. Ba mai mult, dacă iniţial se estima un cost al cursului de 845 de lei de persoană, acum s-au luat în calcul 950 de lei de persoană. În ceea ce priveşte cazarea şi masa, nici aici costurile nu au scăzut. Pentru cinci nopţi de cazare şi trei mese pe zi, musai într-o unitate de trei stele, se vor plăti 1.800 de lei/persoană. În prima variantă a caietului de sarcini a fost stipulată suma de 1.790 de lei/persoană pentru şapte nopţi de cazare şi trei mese pe zi. În total, din bugetul local vor fi alocaţi aproximativ 433.710 lei, la care se adaugă TVA. Operatorii economici interesaţi pot veni cu variante până în data de 31 iulie a.c., urmând ca în aceeaşi zi să aibă loc deschiderea ofertelor. Rămâne de văzut care vor fi locaţiile propice studiului şi care va fi suma pe care autorităţile locale o vor cheltui în această direcţie.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ