În prezent, Centrul Multifuncţional Craiova este singura structură de sprijinire a afacerilor din municipiul Craiova. Potrivit directorului acestei locaţii, Daniel Bădoi, centrul în cauză oferă un complex de facilităţi firmelor prestatoare de servicii din regiune. Mai exact, este vorba despre 350 de locuri de parcare gratuite, wi-fi gratuit în clădire, servicii de pază şi curăţenie incluse. „Aici, la Centrul Multifuncţional Craiova, avem cele mai moderne, complete şi performante soluţii, oferind un spaţiu propice disponibil închirierii la preţuri imbatabile pe piaţă. La parterul imobilului se găseşte spaţiul ideal pentru organizarea de evenimente şi târguri expoziţionale, suprafaţa disponibilă fiind de 2.474 mp, din care 1.200 mp în atrium (40 metri diametru). La exterior, spaţiile de expunere au o suprafaţă totală de 2.860 mp, adresându-se în special expoziţiilor şi târgurilor în aer liber. Suprafaţa generoasă a făcut posibilă realizarea cu succes a unor evenimente de mare amploare precum Târgul Apicol, Wedding Fever, Târgul de Turism, Târgul de Comerț, Dog Show, Festivalul Primăverii”, a explicat Bădoi. Cât priveşte tarifele percepute, acestea sunt cuprinse între 1,00 euro/mp/zi şi 2,5 euro/mp/zi, în funcţie de suprafaţa spaţiului închiriat.

Showroom-ul „Totul pentru casa ta”, la primul etaj al clădirii
Primul etaj al clădirii găzduieşte un nou concept pe piaţa din Oltenia şi anume Showroom-ul „Totul pentru casa ta”. „Showroom-ul se adresează tuturor firmelor care au ca obiect de activitate producţia de mobilă, tâmplărie PVC, parchet, instalaţii sanitare, sisteme de climatizare, sisteme de supraveghere şi monitorizare video, amenajări interioare şi exterioare. Cu un tarif de 2 euro/mp/lună care include atât utilităţile aferente, cât şi accesul la internet prin WiFi, pază, parcare şi servicii de curăţenie, spaţiul destinat acestui showroom însumează 1.700 mp. În prezent, acest showroom pune la dispoziţia vizitatorilor o suprafaţă ocupată de 800 mp, unde se pot găsi diferite articole de mobilier, perdele, uşi de interior şi exterior, decoraţiuni interioare (elemente de fier forjat)”, a completat directorul Centrului Multifuncţional Craiova.

Spaţii pentru birouri
La cel de-al doilea etaj al Centrului Multifuncţional Craiova sunt spaţii de birouri cu suprafeţe cuprinse între 33,4 şi 95,4 mp, cu preţ de la 7euro/mp/lună. „La acelaşi etaj sunt disponibile şi patru săli de conferinţă: Nicolae Titulescu, Titu Maiorescu, Marin Sorescu şi Adrian Păunescu. Acestea au o capacitate de 125 de locuri fiecare, beneficiind de foaier pentru organizarea coffee break, toate în proximitate şi facilităţi tehnice complementare: video proiector, flip chart, staţie de sonorizare, sistem de traducere în două limbi simultan, microfoane fixe, ecran de proiecţie. Tarifele puse la dispoziţia clienţilor interesaţi sunt următoarele: 75 euro/eveniment – durata închirierii mai mică de 4 ore; 125 euro/eveniment – durata închirierii între 4 ore şi 8 ore, 7 euro/mp/lună, închiriere permanentă pentru 6 luni cu posibilitatea de prelungire”, a mai spus Bădoi.

Toate informaţiile utile se găsesc accesând site-ul www.centrulmultifunctionalcraiova.ro, sau la numerele de telefon 0769.268.690, 0765.469.497, 0746.460.062

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ