Mallul full concept din Râmnicu Vâlcea, inaugurat la sfârşitul lui 2017

Cel de-al treilea mall din municipiul Râmnicu Vâlcea va fi inaugurat la sfârşitul acestui an. Investiţia este de circa 40 de milioane de euro şi aparţine Grupului sud-african NEPI, dezvoltator imobiliar de retail în România şi regiunea Europei Centrale şi de Est.

0

Potrivit unui comunicat al Nepi, centrul comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea va fi cea mai modernă destinaţie de cumpărături şi divertisment din regiune, aliniată la cele mai ridicate standarde. Mallul va fi construit pe un teren de aproximativ 12 hectare şi va avea o parcare de 900 de locuri.

14.000 de metri pătraţi de branduri de fashion
Shopping City Râmnicu Vâlcea va dispune de aproximativ 14.000 de metri pătraţi de branduri de fashion, de o suprafaţă pentru hipermarket (Carrefour), de 10.000 de metri pătraţi pentru diverse servicii şi de 3.000 m.p. pentru zona de restaurante şi divertisment. Oferta de divertisment va fi completată cu un cinematograf multiplex, dotat cu şase săli, săli de bowling, biliard, loc de joacă pentru copii, cazino şi o terasă de peste 350 de metri pătraţi, cu vedere spre râul Olt.

Shopping City Râmnicu Vâlcea va fi primul centru comercial full concept din regiune. Mallul este poziţionat pe malul râului Olt, în apropierea bulevardului Ferdinand, în locul fostului CPL. Celelalte două malluri se află în zona zero a oraşului Râmnicu Vâlcea: River Plaza Mall care aparţine unei companii mixte din Portugalia şi Marea Britanie şi Centrul Comercial Winmarkt Cozia, proprietate a Immobiliare Grande Distribuzione.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ