Indiscreții de Vâlcea

0

Lovin, pretenţii impertinente!
Pentru că vrea să apară în presă şi fiindcă a tot fost criticat că papă banii statului fără să facă mare lucru în Parlament, deputatul ALDE Dumitru Lovin vrea să îi seducă pe jurnalişti cu nişte simulacre de contracte de mediatizare. Sumele sunt „gigantice”, între 200 şi 300 de lei pe lună! Pentru acest mărunţiş, Lovin are pretenţii impertinente: rapoarte de mediatizare cu ziare şi print screenuri ataşate de la presa scrisă, mediaplanuri din partea presei audiovizuale etc., etc. Ce umilitor pentru presă, ce avantajos pentru el. Uf!!!

Comisia de muncă şi protecţie socială a Camerei Deputaţilor vine la Vâlcea
La invitaţia deputatului PSD Eugen Neaţă, Comisia de muncă şi protecţie socială a Camerei Deputaţilor va fi prezentă la Vâlcea, de pe 5 până pe 7 iulie a.c. Bun!!! Legea privind reducerea vârstei standard de pensionare cu 2 ani, pentru cei care au locuit în zonele afectate de poluare remanentă, este caldă încă. Iar parlamentarii care îşi atribuie acest amendament nu au fost în stare să explice cum se face că această lege este valabilă numai pentru cei care au locuit pe o rază de 8 km în jurul Râmnicului, nu şi pentru cei care stau în „buza” platformei chimice. Acesta este prilejul perfect să ne luminăm. Poate că nu toţi cei din comisie au mâncat pâine cu lindan, o fi vreunul mai nepoluat.

Temere!
Pentru că marele PNL are datorii istorice de circa 6 milioane de euro, liberalii vâlceni contribuie şi ei la stingerea acestor datorii cu o cotă lunară de 9.000 lei. Cum PNL Vâlcea se află printre puţinele organizaţii de partid cu sediul cumpărat, temerea cea mare este ca nu cumva, careva să pună sechestru pe acest spaţiu. Vai, vai!

Din comunicatele deputatului Buican răzbate un fior elitist de manea
Dezamăgitoare, de la o vreme, comunicatele de presă ale deputatului PNL Cristian Buican. Pare că i le scrie manelistul Guţă, fără supărare! Poftiţi o mostră: „Cei de la PSD-ALDE sunt atât de duşi cu capul că nu înţeleg că aceste discuţii anulează potenţialul de creștere economică din acest an”. Cât „elitism”!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ