Mihail Genoiu: „Trebuie ca Primăria Craiova să fie o instituţie respectată”

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a vorbit, în cadrul primei conferinţe de presă organizată după depunerea jurământului, despre ceea ce urmează să facă în perioada imediat următoare, dar şi despre proiectele care mai necesită timp pentru a fi finalizate. Asfaltarea străzilor, recepţia Water-Park-ului, reluarea lucrărilor la cartierul chinezesc şi modernizarea serviciilor din cadrul primăriei, acestea sunt doar o parte dintre obiectivele edilului.

0

La începutul acestei săptămâni, Mihail Genoiu a avut deja întâlniri cu reprezentanţii a trei dintre serviciile Primăriei Craiova, edilul cerându-le şefilor de compartimente să vină cu măcar un obiectiv major. „Am cerut tuturor conducătorilor de compartimente, la aceste discuţii, să aibă cel puţin un obiectiv major pe care şi-l propun în această perioadă. În acest sens, am discutat cu Direcţia de Taxe şi Impozite, Direcţia Relaţii cu Publicul şi Direcţia Patrimoniu. Am atins, fără să fie prezentă la discuţii, Direcţia de Urbanism, concluzia majoră pe care am tras-o şi care va genera, probabil, în jurul ei tot ce se va întâmpla în perioada următoare fiind informarea, culegerea de informaţii. Vorbesc atât la informaţii din celelalte primării mari ale României, dar şi de la firmele de soft, despre ceea ce înseamnă un sistem integrat de informatizare a primăriei”, a declarat Genoiu. Noul edil al urbei îşi doreşte ca instituţia pe care o reprezintă să aibă un alt mod de lucru cu cetăţenii şi să îi crească prestigiul, „să fie o instituţie respectată, dar în primul rând respectabilă, prin comportamentul ei, prin funcţionarii pe care îi are, prin modul lor de a se comporta în relaţiile cu terţii”.

Asfaltări, Water Park şi reluarea lucrărilor la cartierul chinezesc
În ceea ce priveşte proiectele în derulare, Genoiu a spus că există şanse ca la final de iulie a.c, Water Park-ul craiovean să devină funcţional, iar în august să se reinstaleze şantierul cartierului chinezesc. Nici lucrările la străzi nu sunt în urmă, edilul menţionând că strada Henry Ford va fi redată circulaţiei în scurt timp. De asemenea, la ora actuală se intervine şi pe Calea Bucureşti, lucrându-se la parcările care nu au fost prevăzute a fi realizate în proiectul pe fonduri europene.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ