Indiscreții de Vâlcea

0

Mica afacere din faţa blocului
Se numeşte Bianca (foto), este elevă în clasa a VII-a la Liceul de Artă din Râmnicu Vâlcea şi nu-i alta ca ea în oraş. În vacanţa de vară, face rost da bani de buzunar din propria „afacere”, vânzând obiecte expuse pe o măsuţă în faţa blocului în care locuieşte. Majoritatea mărfii este făcută sau pictată de ea: flori origami, jucării anti-stres, brăţări, păpuşi. Pentru că a învăţat că recunoştinţa este un factor de succes în afaceri, Bianca le mulţumeşte cumpărătorilor, oferindu-le câte o steluţă din hârtie. Minunat!

Copilărie întârziată
Consilierul judeţean Victor Stănculescu are probleme în a-şi pune în acord vârsta mentală cu vârsta biologică. Asta, în termeni amabili şi permisivi se numeşte „adolescenţă întârziată”. Sâmbătă noaptea spre duminică, Victoraş a postat pe pagina sa de facebook o filmare în care o parte din delegaţia PNL Vâlcea la Congesul partidului se distra într-un club din Bucureşti. Doamnele (unele, cadre didactice) se unduiau la dans, domnii erau şi ei bine, mersi, se mai spunea câte o glumiţă etc., etc. Potrivit unor surse, a doua zi a ieşit scandal căci oamenii nu şi-au propus să facă din asta o chestiune publică.
Stănculescu a candidat, la Congres, pentru funcţia de vicepreşedinte al regiunii Oltenia. Faptul că a obţinut numai patru voturi, din care unul a fost al lui, spune multe.

Senatorul Bulacu i-a invitat pe parlamentari la Învârtită
Simpatic, senatorul PNL Romulus Bulacu. Iată o parte a declaraţiei sale politice din Senat, susţinută pe 20 iunie a.c: „Pentru a mai destinde puţin atmosfera, încărcată de tensiunile create pe scena politică a ultimelor zile, m-am gândit, dragi colegi, să vă invit la cea de-a 49-a ediţie a Festivalului Învârtita Dorului, desfăşurat în comuna Vaideeni, judeţul Vâlcea, la sfârşitul acestei săptămâni”.

Lacătele iubirii pe podul Vinerii Mari
Se înmulţesc lacătele iubirii, pe podul Vinerii Mari din Râmnicu Vâlcea. Frumos, romantic, remarcabil!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ