Indiscreții de Vâlcea

0

Doamna general!
Domnule, agitaţie serioasă la dezbaterea publică privind viitorul Liceului Tehnologic Oltchim. Se zbuciumau cadrele didactice că rămân pe drumuri, primarul Gutău contraargumenta, preşedintele CJ Vâlcea avea opinii pertinente. Numai Andra Bica, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Vâlcea, n-a slobozit o silabă! Cel mai tare a şocat privirea ei inexpresivă. Asta de la inteligenţă i se trage! Dar are şi alte scuze doamna „general”: dacă se supără „binomul” şi chiar „trinomul”, pleacă acasă, indiferent de banii prinţului consort.

Cum s-a deranjat Oana Sârbu la Arhiepiscopie
Extraordinar recitalul de muzică fado al Anei Sofia Varela, susţinut sâmbătă la Arhiepiscopia Râmnicului! La final, ÎPS Varsanufie i-a dăruit celebrei artiste portugheze un covor ţesut într-una din mănăstirile Vâlcii. Şi, pe când toată lumea aplauda acest moment, s-a auzit o voce deranjată: „Data viitoare vin şi eu de la Sibiu!” Era vocea Oanei Sârbu care, cu două ore înainte, lansase un CD în aceeaşi sală; şi care nu primise covoraş. Aşadar, doamna Sârbu atât a înţeles: că Anei Sofia Varela i-a fost dăruit covorul doar pentru că fusese invitată la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, şi nu pentru talentul ei. Hm, aşa se întâmplă când la aproape 50 de ani te încăpăţânezi să crezi că ai 15.

La Bujoreni, i-au ciuruit!
Înfrângere umilitoare a PNL la alegerile pentru funcţia de primar care au avut loc la Primăria Bujoreni. Candidatul PSD, Gheorghe Gângu, a obţinut 1.251 de voturi (49,47%), pe când liberalul Gigel Cîrstoiu, 298 de voturi (15,9%). Cum era expresia aceea? „I-au ciuruit!” Ce ţi-e şi cu liberalii ăştia, îmbuibaţi de propriile persoane.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ