ALDE Dolj: Alegerile din 11 iunie au consolidat partidul şi la nivel naţional

0

„Dincolo de rezultatul foarte bun obținut la alegerile pentru primăria Craiova (peste 12%) și în celelalte localități unde a participat la alegeri duminică, 11 iunie, partidul nostru a obținut rezultate încurajatoare. Astfel, tabloul general al rezultatelor ne arată că ALDE s-a clasat pe a treia poziţie la nivel național în preferinţele românilor. Alegerile locale parţiale desfăşurate pe 11 iunie au confirmat că Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) reprezintă o forță în ascensiune pe scena politică din România și că românii au încredere în reprezentanţii ALDE şi în proiectele pe care aceştia le propun.
În cele 49 de localităţi în care au avut loc alegeri locale parțiale, ALDE a avut candidați proprii în 19 localități, câștigând cinci funcţii de primari: municipiul Moinești (județul Bacău), orașul Băicoi (județul Prahova), comuna Drăguțești (județul Gorj), comuna Șieu (județul Bistrița –Năsăud), comuna Almaș (județul Arad). Astfel, ALDE a obţinut ca vot politic 11,06% din numărul persoanelor care s-au prezentat la urne în cele 49 de localități. Acest rezultat clasează ALDE pe cea de-a treia poziţie în preferinţele românilor.
ALDE a demonstrat în urma acestor alegeri că este un partid puternic şi unit, în care fiecare membru depune eforturi pentru ca partidul să câștige increderea oamenilor. Ne-am prezentat în faţa românilor cu oameni capabili, profesionişti şi serioşi, care prin proiectele propuse au atras susţinerea cetăţenilor.
Votul din 11 iunie ne oferă argumente puternice că ALDE va continua parcursul ascendent“, se arată într-un comunicat de presă al ALDE Dolj.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ