Bilete de tratament pentru mii de pensionari doljeni

La nivelul Casei Judeţene de Pensii Dolj, în cadrul celor şase serii alocate până în prezent, au fost acordate nu mai puţin de 747 bilete de tratament din care 629 bilete cu suportarea unei contribuţii şi 118 bilete acordate cu titlu gratuit. Anual, Casa Naţională de Pensii stabileşte un anumit număr de serii de alocare a biletelor de tratament, pentru anul în curs fiind stabilite 18 serii. Ultima dată de intrare în staţiune este prima zi a lunii decembrie a.c.

0

Conform graficului, programările au ajuns deja la seria a şaptea, cea care are ca dată de prezentare în staţiune ziua de 8 iunie a.c. În cadrul acestei serii, judeţului Dolj i-au fost alocate 322 bilete de tratament, listele cu persoanele cărora le-au fost alocate biletele fiind de găsit la avizierele CJP Dolj şi pe site-ul instituţiei. Aceste bilete au fost valorificate în intervalul 29 mai-31 mai a.c., refuzurile fiind puse în vânzare începând cu data de 6 iunie.

Iunie-august, cea mai solicitată perioadă
Pensionarii doljeni urmează a pleca în staţiunile Amara, Bala, Buziaş, Covasna, 1 Mai, Pucioasa, Băile Olăneşti, Mangalia, Moneasa, Geoagiu-Băi, Slănic Prahova, Sângeorz, Neptun, Moneasa, Govora, Herculane, Sinaia, Voineasa şi Căciulata. Conform reprezentanţilor CJP Dolj, cea mai solicitată perioadă este cuprinsă în intervalul 1 iunie-31 august a.c., în anul precedent situaţia prezentându-se la fel. În 2016, la nivelul Casei Judeţene de Pensii Dolj, în cadrul celor 19 serii alocate, au fost acordate un număr de 7.765 bilete de tratament din care 6.823 bilete acordate cu suportarea unei contribuţii şi 942 de bilete acordate cu titlu gratuit.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ