Pe 11 iunie, vor avea loc alegerile parţiale pentru funcţia de primar al Craiovei, iar la vot se prefigurează o prezenţă extrem de mică. Partidul Social Democrat este avantajat de o prezență scăzută, pentru ca bazinul electoral pe care îl poate controla să reprezinte un procent electoral cât mai mare, astfel că administraţia nu va face prea multe demersuri pentru a încuraja lumea să iasă la vot.
Este un moment în care trebuie să conştientizăm cu toţii că neprezentarea la urne este, practic, un vot dat PSD şi glasul sutelor de mii de oameni care au ieşit în stradă la începutul anului împotriva ordonanţei 13 şi a abuzurilor PSD va rămâne fără ecou. Există numeroase persoane care se folosesc de un vechi clişeu şi deplâng “lipsa opţiunilor”, dar, în prealabil, nici măcăr nu se informează care sunt candidaţii, ce au făcut fiecare în cariera profesională şi ce au de gând să facă pentru oraş.
Ne place cum arată urbele din Vestul ţării, suntem impresionaţi de calitatea administraţiilor de acolo, dar nu ne întrebăm de ce la ei se poate şi la noi nu? Primul pas către schimbare este prezentarea la vot, dar nu înainte de a fi făcut o informare temeinică despre candidaţi. Toţi cei care aleg să absenteze la vot nu fac altceva decât să ajute în acest fel Partidul Social Democrat şi să prelungească starea de amorţeală socio-economică în care să află oraşul.
Fac apel la toţi cetăţenii care vor ca oraşul nostru să ia calea dezvoltării, şi nu să rămână pe cea a asistenţialismului, SĂ SE INFORMEZE despre candidaţii la funcţia de primar şi SĂ MEARGĂ LA VOT! Cred cu tărie că domnul Mario Ovidiu Oprea, candidatul PNL la Primăria Craiovei, este soluţia serioasă şi ar putea pune oraşul nostru pe harta investitorilor!

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ