Indiscreții de Vâlcea

0

Deputatul Lovin, probleme cu dungile de pe asfalt
După o perioadă de ”dolce far niente” în Parlament, s-a scuturat şi deputatul ALDE, Dumitru Lovin (foto). Zilele trecute, acesta a anunţat naţiunea că l-a întrebat ”respectuos” pe ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, de ce nu sunt dungi pe asfalt în zona Dealul Negru. Bună şi asta cu vopseaua, iată ce poate face o navetă de parlamentar aflat în potenţialul pericol de a pupa vreun parapet de pe DN7!
Dar aveaţi un program electoral, domnule Lovin! Ceva cu cercetarea în agricultură, protejarea fermelor româneşti, refacerea sistemului de irigaţii. Vă împăunaţi că veţi face pe dracu-n patru ca investitorii din infrastructura de turism să aibă regim de scutiri fiscale, da’ ce nu promiteaţi, domnu’ ales! Plângeaţi după oaia ţurcană, plângeaţi şi după mangaliţă şi vă lăudaţi că le veţi reda României. Ce mai plângeaţi! Ei, a venit timpul să plângă cei care v-au crezut…

La Direcţia pentru Cultură s-ar putea întâmpla ceva?
Umblă zvonul că pesediştii vor să-l schimbe pe Florin Epure din funcţia de director al Direcţiei Judeţeane pentru Cultură Vâlcea. Cu cine? Cu Vetuţa Ciocan, consilier judeţean, profesor la Liceul ”Constantin Brâncoveanu” din Horezu. Serios?

Gigel, mai tare ca Iohannis
Gigel Cîrstoiu, candidatul PNL la funcţia de primar de Bujoreni, este uimitor de bogat. Asta este o chestiune care merită aprofundată, parol! Spune lumea că atunci când, în campania electorală pentru prezidenţiale, Klaus Iohannis a venit la Vâlcea, Gigel s-a lăudat că are un Q7 identic cu al acestuia. Diferenţa era că lui Iohannis îi închiriase maşina o firmă de leasing, iar maşina lui Gigel era chiar maşina lui Gigel!

În sfârşit!
Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, a anunţat, recent, că dezinsecţia cu avionul împotriva ţânţarilor, muştelor, căpuşelor etc. ar trebui să înceapă peste aproximativ 10 zile. Câţiva ani la rând, acest serviciu crucial pentru sănătatea populaţiei a fost făcut de nişte ageamii cu tupeu.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ