Indiscreții de Vâlcea

0

Deputatul Buican face alifie
Familia deputatului PNL Cristian Buican, deţinătoare a produselor lactate ”Loviştea”, extinde marca. În magazinul recent deschis în Piaţa centrală a Râmnicului, alături de brânză, caşcaval, lapte, smântână etc., parcă te roagă să le cumperi şi nişte cutii cu cremă de faţă. Pe ele scrie ”Loviştea” şi cică sunt eco. Pe raftul de alături, familia Buican expune şi nişte cârnaţi, aduşi de la ciobanii ardeleni. Ce combinaţie: cârnaţi cu alifie. Era şi-un banc…

Dracu-a mai văzut!
Dracu’ a mai văzut ca într-o şedinţă de consiliu local, consilierii să aprobe aproape 400 de milioane lei vechi pentru scuturarea a cinci sobe de teracotă! Ei bine, asta s-a întâmplat nu demult în Consiliul Local Bujoreni, un fel de iad. Măi, băieţi!

Pe râmniceni îi paşte o invazie
Oraşul Râmnicu Vâlcea va fi invadat în curând de ţânţari, căpuşe şi muşte. Licitaţia a fost contestată, iar primăria care şi-a propus ca în acest an să facă dezinsecţia cu avionul nu are nicio putere. Revoltător!

IPJ se mută la PSD
Glumind, liderul PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, spune că are de gând să militarizeze partidul. Panoplia de foşti poliţişti cu ştaif: Florian Marin, acum prefect, Eugen Neaţă, în prezent deputat, şi Nicolae Sărdărescu, primar de Horezu, ar putea fi în curând completată cu alte nume sonore. Până una alta, directorul Cancelariei prefectului este fostul comisar-şef de poliţie Dumitru Văduva.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ